Wybór klawiszy (2)

Naznaczony nie rozumiał tej wojny. Prawdą jednak było, że zbierała krwawe żniwo. Konsole czy PCty?

Wybór klawiszy (2)

Postprzez JONYK w 01 Mar 2012, 23:28

Witam serdecznie generalnie było http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=16&t=11715 , w końcu po waszych radach w sierpniu zeszłego roku kupiłem X6, byłem z niej super zadowolony do 30 stycznia bieżącego roku kiedy przestała działać. Po oczekiwaniu prawie miesiąca z serwisu MS przyszła informacja o zwrocie kasy oraz o zgrozo tekst END OF LIFE X6 ( koniec życia produktu, wraz z natychmiastowym wycofaniem z rynku ).
Proszę was ponownie o pomoc w wyborze nowej klawiatury .
Poniżej wymagania z pierwszego tematu :

Witam serdecznie pomogliście mi wybrać zastępce dla psującej się myszki , to teraz czas zmienić za wczasu działające jeszcze klawisze .
Moje wymagania :
-raczej przewodowe gdyż po pierwsze ten kabelek aż tak mi nie przeszkadza , a po drugie nie chcę przepłacać za bezprzewodowe , no i oczywiście te bez kabla mają słabsze osiągi
-prosiłbym bez propozycji typu razer za 400 zł itp - nie uznaje marki i ceny za najlepszy wyznacznik jakości
- poszukuje czegoś z stosunkowo małym skokiem klawiszy - nie mam skila w palcach do szybkiego pisania ale gdy muszę się przesiąść na komputer brata z LOGITECH G11 to mnie szlak trafia jak klawiatura za 300 zł może być taka niewygodna - z tąd też punkt 2
- i jeszcze żeby nie była przesadnie szeroka - kompa mam postawionego na stole i tak wychodzi że na jednej wysokości ( szerokości ) mam klawisze i myszkę ,wiec klawisze nie mogą być za szerokie aby zostało trochę miejsca na mysz
Jak pisałem wcześniej nie jestem wyznawcą razera więc tylko bez tekstów typu
caleb59

Nie baw się w te śmierdzące A4Tech i kup raz porządnie coś z produktów Razera koniec i kropka

Pozdrawiam

Ps . jedynymi plusami tej sytuacji jest to ze śmieje się iż przez 5 miesięcy testowałem produkt za darmo , oraz lepiej ze po 5 miesiącach się popsuła niż po gwarancji :wink:
Pozdrawiam
Image
Awatar użytkownika
JONYK
Stalker

Dołączenie: 01 Sty 2010, 18:28
Ostatnio był: 21 Cze 2016, 10:13
Miejscowość: OKOLICE OLSZTYNA
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 17

Reklamy Google

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości