"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Powiedziałbym nawet, że śmiesznie małe... Ale podałeś minimalne? Bo aż nie chce mi się wierzyć, że to uśrednione W czasach kiedy gry wyciskają siódme poty z karty i procka...
@Gizbarus A dlaczego? Wiedziałeś jakie cuda Valve wyciska z Sourc'a więc czemu ładny silnik nie ma być pod kartę 256? A grafika. Ja po tym co widziałem osobiście stawiam że to uśrednione/max. Grafa na 512 nie wygląda. Zresztą Metro uruchomiłem na 256
Dobry mutant, to martwy mutant. Tajne zaszyfrowaneinforamcje
@Gizbarus Tak ja podałem minimalne wymagania , jak bd grać All in Full to wiadomo że wymagania polecą sporo do góry Przynajmniej wiem że MP3 pójdzie na moim złomie
"Jeśli nie możesz znaleźć czegoś dlaczego chciałbyś żyć, postaraj się znaleźć coś, za co chciałbyś umrzeć"Tupac Amaru Shakur