przez smoq2 w 24 Lut 2012, 15:25
@ Bosiej Szpak - I tak wydaje mi się, że udało mi się obejść wszystkie przeszkody związane z pracą na starszym xRay'u całkiem dobrze. Pewnie wydaje ci się, że ja to tak sobie siadam, i robię co mi się podoba, i mogę stworzyć absolutnie wszystko. Niestety jednak tak nie jest, i przy każdym nowym bajerze głowię się kilka dni, jak tu ładnie zrobić iluzję by uzyskać odpowiedni efekt. Wiesz, że hełm, który nosisz to tak na prawdę nie jest osobny element uzbrojenia, tylko podmiana starego pancerza na pancerz, który ma po prostu dodane statystki z hełmu? Wiesz, że radio to tak naprawdę wódka, która po wypiciu nie zmienia żadnych parametrów gracza, otwiera UI radia, i replikuje się jeszcze raz w twoim plecaku? Wystarczy wódce dać ikonę radia, i już wszyscy myślą, że to coś innego. Wiesz, że przy zamianie slotów broni, one tak na prawdę nie przechodzą z jednego slotu do drugiego, tylko są usuwane z plecaka, odbudowywane, i dopiero wtedy ich parametr do którego slotu mają trafić jest zamieniany? Wiesz, że jeżeli Ty wpadłeś na pomysł, żeby dodać modyfikacje do hełmów, to ja wpadłem na niego jeszcze zanim ktokolwiek myślał, że można zrobić hełmy do CS? Wiesz, że jeżeli było by to możliwe, to zrobiłbym to już na wstępie?
-
Za ten post smoq2 otrzymał następujące punkty reputacji:
- Spadnięty.