Witam, pojawił mi się bugtrap w bazie Powinności, jednak nie mogę doszukać się jego komunikatu.
Sytuacja zaistniała podczas handlowania z trade'arem Powinnościowców, działo mi się to permanentnie co chwilę.
W końcu wczytałem grę i postanowiłem poczekać, i okazało się, że niedługo po tym, jak zaczynałem z nim rozmowę on znikał, bo do budynku "A" podchodziły dwa oddziały Najemników.
Moje pytanie, da się coś z tym zrobić, czy zawsze tak to będzie wyglądało?
Aha, inny bugtrap pojawiał się w kanale u Pustelnika, kiedy nad naszymi głowami Najemnicy tłukli się w najlepsze z Powinnościowcami. Wtedy również nie dało się z nim pohandlować, bo następował crash, a przecież Pustelnik nie znika, kiedy budynek "B" zostanie przejęty przez jakąkolwiek frakcję. Błąd w skryptach?
EDIT: Aha, jeszcze jedno! Czy jestem w stanie jakoś zmienić w plikach ustawienia pogody?? Bo non-stop leje mi deszcz i w momencie, kiedy jestem w miejscu, gdzie jest dużo innych stalkerów, dajmy na to w jakiejś bazie, gra ścina mi się niemiłosiernie. Nie mówiąc już o tym, co się dzieje, jak dodatkowo jest burza... Bez deszczu gra chodzi mi zdecydowanie szybciej.