Nie no, jakbyś się uparł to wrzuciłbyś znaczną część AA do OL
zrób sobie najpierw kopię gamedaty dla bezpieczeństwa z OL/tą którą masz teraz i wrzucaj:
Foldery:
levels
sounds
shaders
textures(bez UI oraz INTRO)
particles.xr(na końcu)
Mógłbyś też spróbować animacje i configi broni:
meshes/weapons
config/weapons
Ale tu już może wykrzaczyć jakiś błąd. Nie mniej jednak spróbuj, może będzie działać
Jak chodzi o pogodę, z tym już jest niestety więcej zabawy. Edycja configów, sprawdzanie skryptów sterujących cyklami...być może jest ten sam co w vanilli, to wtedy nie byłoby problemu ale nie jestem pewien.
OFFTOP: Z przenoszeniem części jednego moda dla upiększenia/urozmaicenia drugiego jest sporo zabawy ale i nerwów. Ja osobiście uwielbiam Zew Monolitu: Ukryte Ścieżki 1, i na razie jestem na takim etapie, że gra pod względem otoczenia/grafiki/dźwięków/pogody/broni i wielu innych rzeczy zupełnie nie przypomina pierwotnych Ukrytych Ścieżek...
W sumie mam już jakieś 80 procent tego co chciałem osiągnąć, jeszcze parę rzeczy mi zostało, ale gdy skończę to się tym podzielę ze wszystkimi(ale to dopiero za jakiś czas, nie mogę powiedzieć kiedy, bo jest inny czynnik, który nie pozwala mi tego udostępnić wcześniej, hehe...) Tak czy siak- powodzenia.