Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Na Wysypisku, na złomowisku ciężarówek trzeba podejść do stojącej tam wysokiej, metalowej konstrukcji. leżą na niej skrzynki. Kiedy do nich strzelimy, na ziemię posypie się około 1000 sztuk tej lepszej amunicji do Vipera.
Na pace jednej z ciężarówek na cmentarzysku maszyn na południu wysypiska znajduje się tłumik uniwersalny (który i tak można podłączyć do trzech broni na krzyż). Paka jest owinięta szarym brezentem, jest po prawej stronie patrząc od budki parkingowej.
Tłumik raczej nie ma praktycznej funkcji - po prostu szpanersko wygląda na kałachu czy SIG-u.
a ja wiem gdzie na wysypisku jest dużo artefaktów zwiększających zdrowie otóż idziemy po wykonaniu misji dla biesa dalej za to złomowisko maszyn jest przejście przez płot i tam dalej jest kilku bandytów nibynamiot i skrzynki a obok nich (trzeba ich zaje*ać) są 2 kotlety i dwie dusze jednak wokół dziwnej anomalii która nie zadaje damage tylko przesuwa naszego stalkera (mi ta anomalia nie zadawała damage bo nosiłam powinnościową SEVE