@ Smoq2 - Posta pisałem, jak jeszcze był krótki...
PLIKU NIE MOŻNA POBRAĆ!
SkullDagger napisał(a):problem wczytywania można chyba pominać:)
Mi też sie dluzej wczytuje, ale jeśli reszta dobrze będzie działać to lepiej nic nie ruszać(z całym szacunkiem do umiejętności smoqa2 :} )
Dla Ciebie może to nic nie jest, ale dla kogoś kto ledwo spełnia minimalne wymagania oznacza 3-4 minuty wczytywanie save.
Wyobraź sobie: grasz grasz grasz... widzisz stado nibypsów, a Ty jesteś z dobrą strzelbą i pancerzem więc robisz Q_S, i atakujesz, dostajesz nagle ścinki (w czasie której Ty nic nie możesz zrobić, a gra toczy się dalej!) i padasz od głupiego stada nibypsów, i teraz musisz zrobić quick_save a to oznacza 5 minut przerwy...
A ogólnie to jednak jest bug, którego może nie być - a nuż się poszczęści, że Smoq znajdzie to felerne coś i po 15 minutach będzie wszystko ok?
SkullDagger napisał(a):... ale jeśli reszta dobrze będzie działać to lepiej nic nie ruszać...
Pamiętaj, że mowa tu o bugu np. waypointcie, wydawać się może że wszystko działa, ale niech npc osiągnie dany niepoprawny waypoint i masz CTD...
smoq2 napisał(a):Tylko teraz mogę sobie szukać który to obiekt... Dodałem ich bardzo dużo, szczególnie waypointów. Szukanie błędnego obiektu to szukanie igły w stogu siana.
No nic, kiedyś może się doszukam...
Nie odbierz tego jako "moje widzimisię" ale lepiej zrób to teraz... teraz możesz sobie przeszukiwać wśród tych co dodałeś, a po następnej aktualizacji to albo zapomnisz w ogóle co mogłoby powodować ten "błąd" albo nie będziesz pamiętać co wcześniej dodałeś i będziesz musiał wszystko przeszukiwać - kolejny powód dlaczego teraz się postarać? później znów będziesz dodawać kolejne obiekty/waypointy, i niech się zdarzy, że znów coś przypadkiem źle zrobisz i otrzymamy kolejne kilka minut wczytywania...
Związki na odległość to ch*j, a czołgi same się nie zatankują, pamiętaj.
Wave
Zostawiasz wóz na parkingu pod Tesco i jedziesz do sąsiedniego miasta to ch*j wie co się z nim może stać.
Wave