Nie wytrzymałem musiałem chociaż na 5min włączyć
Jest świetnie, genialnie wręcza. Po 3min gry zagryzł mnie pies dwoma klapnięciami hehe a chwile później oberwałem kulkę od bandyty
W ogóle strefa neutralna w około statku jest wyłączona wiec wreszcie można prowadzić ogień zza burty, tak samo NPC będę w tym rejonie atakować.
Mając pół magazynka pestek AK i oraz półtora do pistoletu idąc po pokładzie statku zostałem ostrzelany przez dwóch bandytów (normalnie tylko zombie tu atakowały), odpowiedziałem ogniem powalając jednego. Drugi coś kombinował, próbował mnie zajść z boku, obszedł mniejszy statek i wlazł w krzaki. Już miałem tam granat rzucić gdy nagle krzaki zaszeleści, coś zaskrzeczało po czym bandyta wydobył głośny jęk u ucichł
Ponieważ wolałem się nie przekonywać co go tam zeżarło skupiłem się na wcześniej ustrzelonym gościu i jego lutach. Po opuszczeniu statku zbliżyłem się do zwokl na jakies 7-8m, niestety wszystkie moje marzenia o plecaku pełnym amunicji prysnęły zaraz po tym jak bandito zerwal sie na równe nogi, zbluzgal mnie po rosyjsku, odwrócił się i dal nura w sitowie nawet nie podnosząc swojej pukawki z ziemi
Pościłem za nim serie z ostatnich sztuk amunicji ale nic to nie dało.
...ten mod wymiata!