przez Crisu w 28 Gru 2011, 21:49
Granatik wciąż jest takim samym noobtubem jakim był w każdej innej serii MW.
Glock w akimbo - jeszcze nie dojrzałem, ale uwierz, jest oś gorszego niż G18 w dualu.
Nóz, zależy co masz na myśli.
Niezbalansowana broń, nasuwa mi się na myśl wyłącznie jedna - Type 95. Jest to broń nietypowa, ale można ją podciągnąć do pojęcia "One shot - one kill". Dlaczego? Cały szereg bzdur. Przede wszystkim moc tej broni jest grubo przesadzona. Jeśli np. strzelam ze Scar-a, a gość gryzie piach po około 4-5 trafieniach to strzelając z Type 95 kładę delikwenta już pierwszym bądź drugim trafieniem. Że niby łatwo wziąć tę broń i spray'ować po całej mapie? Nie tak to idzie. Jeden klik posyła 3 pociski, jednak szybkostrzelność jest tak duża, że te trzy pociski często trafiają w jedno miejsce, a co za tym idzie - przesadzona jest również celność.
- - -
Kwestia jumperów i temu podobnych jest powszechna. Na każdej mapie, w każdym trybie, wszyscy rushują jak poje*ani, wielu wyskakuje zza winkla bądź unika kul skacząc. Karabiny snajperskie są więc tutaj po części niczym bo nie ma możliwości "przykampić". Scany na czuja też są czymś "normalnym". Kolejnym minusem niech będzie obecność ciot, które wspierają się cheatami, co jest też dość często spotykaną niespodzianką. Ale to jest jeszcze niczym w porównaniu z idiotycznymi migracjami hosta. Grasz sobie spokojnie, masz gościa na celowniku, już masz zamiar posłać mu kulkę, kiedy nagle wszystko się zatrzymuje, ekran wygasza i czekasz na zakończenie migracji hosta. Kiedy serwer jest już stabilny okazuje się, że gościa już w tym miejscu nie ma. Wyjątkowo wkurzające. Lub sytuacja, z którą spotkałem się ostatnim razem... Po serii zabójstw przejmuję kontrolę nad Predatorem. Odpalam rakietę, steruję nią kierując jej głowicę w stronę niczego niespodziewających się "mrówek" gdzieś daleko na ziemi. Migracja hosta. Predator przepada, świąt nie będzie. Żałosne.
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."