Problem z zadaniem dotyczącym znalezienia PDA z dokumentami

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z zadaniem dotyczącym znalezienia PDA z dokumentami

Postprzez DanieLPanu w 20 Gru 2011, 22:28

Witajcie , dostałem zadanie od tego profersora sacharowa dotyczące odnalezienia PDA z jakimis dokumentami . Zadania wykonac nie moge z racji tego ze jest tam krytyczny poziom emisji psionicznych zaczyna sie juz na samym wejsciu tej fabryki czy cokolwiek to jest , a nasz cel jest na jej koncu , po drodze jest full zombiaków , nawet gdybym nie walczył z nimi i biegł prosto do celu zwyczajnie bym nie zdązył :D Istnieje jakas specjalna droga czy trzeba zrobic cos innego ?? :D Z góry dziękujęza pomoc ^^
DanieLPanu
Kot

Dołączenie: 08 Gru 2011, 22:10
Ostatnio był: 31 Gru 2011, 12:26
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: -1

Reklamy Google

Re: Problem z zadaniem dotyczącym znalezienia PDA z dokument

Postprzez robo_pl w 20 Gru 2011, 22:34

Dawno nie grałem w CN, ale w tym zadaniu chyba nie musisz wchodzić na teren fabryki. Musisz obejść dokoła tejże fabryki trzymając się zachodniej części Jantaru. Wkrótce skręcasz w prawo w kierunki strzałki zadania i idziesz do celu(tam chyba jest również artefakt "Korale Mamy").

:

Do tej fabryki później idziesz ze stalkerami (następne questy) i przechodzisz do czerwonego lasu.
Awatar użytkownika
robo_pl
Stalker

Dołączenie: 14 Lip 2011, 15:03
Ostatnio był: 16 Maj 2016, 14:40
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 16

Postprzez DanieLPanu w 20 Gru 2011, 22:53

Jest jedno przejscie przez mur ;/ jednakze tam poziom emisji ps. takze jest krytyczny a droga długa :D no i oczywscie multum zombiaków [Okolo 10 w ciasnym przejscu nie wspominajac o dalszej dordze prez fabrykę nawet gdyby ich nei bylo same emisje psioniczne by mnie ubiły] ;/ nie ma szans bym sie tam dostał to przejscie znajduje sie mniej wiecej w polowie tejże fabryki [ byc moze o to ci chodziło ] . POMOCY :+:
DanieLPanu
Kot

Dołączenie: 08 Gru 2011, 22:10
Ostatnio był: 31 Gru 2011, 12:26
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: -1

Postprzez Elrath w 20 Gru 2011, 23:01

Nie wchodzisz do fabryki, broń Cię panie boże. : p przyjmijmy, że droga do Agropromu to południe, a fabryka leży na północ od bunkra, to Ty musisz iść na zachód czyli w lewo, obchodzisz jezioro, bo przez nie musiałbyś brodzić i mógłbyś się natrafić na zombie, dochodzisz do takiej jakby stromej ściany, hałdy nie wiem jak to nazwać, zbocze powiedzmy, wchodzisz i skręcasz w prawo, tam są ślepe psy i niby psy i tam znajdujesz pena w ciele stalkera.

Albo podchodzisz do ogrodzenia fabryki (przed sobą fabryka, za Tobą bunkier) i idziesz cały czas w lewo, musisz dojść to jest proste.
Awatar użytkownika
Elrath
Kot

Dołączenie: 15 Sie 2011, 18:39
Ostatnio był: 25 Mar 2014, 17:40
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Postprzez robo_pl w 20 Gru 2011, 23:24

http://img546.imageshack.us/img546/4960 ... mapsoc.jpg
http://i.imgur.com/6Vzc0.jpg

Proszę zaznaczyłem Ci na mapce drogę od bunkra do celu.
Awatar użytkownika
robo_pl
Stalker

Dołączenie: 14 Lip 2011, 15:03
Ostatnio był: 16 Maj 2016, 14:40
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 16

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 45 gości