Witam, na początek: mam oryginał zakupiony w Empiku :p i wersja 1.5.10 (random mod)
Jestem już za Agropromem, mam iść nad Jantar, ale zanim to chciałbym wiedzieć parę rzeczy, wcześniej grałem na wersji 1.5.5 też z modem:
- nie mogę teraz znaleźć pena do superlekkiej kamielki z kevlaru, którego powinienem dostać za 1 misję, jak napisane w tym temacie
viewtopic.php?f=26&t=3642- czy pancerz PSZ-9d można ulepszyć? Byłem u technika Powinności, Wolności, 2 stalkerów, bandytów i CS, u żadnego nie ma opcji.
- czy mogę dołączyć do Wolności i rozwalić Powinność bez psucia stosunków z wolnymi stalkerami? Bo przy przejściu wys-dol jest oddział wolnych, których muszę zabić, żeby Ci z wolności mogli wbić na wysypisko.
- czy to możliwe, żeby na ''wyższej" wersji gry były błędy z brakiem info o penach? Nie pamiętam, abym na 1.5.5 miał jakieś braki.
- podobno Pustelnik daje pena/info za wykonanie misji, nic takiego nie dostałem...
Na razie tyle, jak sobie coś przypomnę to napiszę, proszę o pomoc, bo zaczyna się robić syf i nie wiem czy od nowa nie zacząć...