Jak ciągle im będziecie dawali nowe pomysły to nowa wersja nigdy nie wyjdzie
.
Czy wam też po wejściu do czerwonego lasu gra się bez powodu zawiesza? Po przejęciu całej zony chciałem zdobyć te 2 ostatnie punkty zasobów w czerwonym lesie a tu dupa.
Z kontrolerami też mam problem, nieważne jak daleko są ode mnie, tylko tyle że są w tej samej lokacji to mam ten upierdliwy psychiczny efekt piszczenia i lekko fioletowego obrazu, to było w zamierzeniach twórców moda? Czasem też po zabiciu kontrolera mi to zostaje, przez całe bagna spierdzielałem mając nadzieje że ustanie, przestało dopiero jak poszedłem do kordonu, po powrocie na szczęście już nie było problemów.
Był też bug taki, że boty nie potrafiły przejść przez odległy posterunek z kordonu do wysypiska, przy szlabanie się cofali kawałek i jeszcze raz próbowali jakby jakaś tajemnicza siła ich powstrzymywała, wtf?
No i na koniec narzekania, jak chciałem przeprowadzić grupowy szturm 7 oddziałów na bazę wolności to po drodze spotkali grupę bandytów , po walce po prostu zostali na tym obszarze ufortyfikowanym na przystanku i za cholerę nie chcieli się stamtąd ruszyć nawet jak ich przez dialog gdzieś wysyłałem