A ja powiem tylko tyle:
A wracając do gadki to... Gra wypas! Tak jak wcześniej Kahitan powiedział tak powiem ja. Wszystko ładnie się zawiązuje z poprzednimi częściami a szczególnie ten moment znany z jedyneczki który my najbardziej polubiliśmy hyhy
Mordę rozdziawiłem pokaźnie widząc te scenki tak że warto! CoD to już nie tyle tytuł co marka. Tak samo jak i poprzednio nie bałem się że twórcy coś zwalą, że pójdą na łatwiznę czy coś jeszcze innego. Jak zawsze dostajemy masę misji oskryptowanych do bólu i dość mięsa by było do czego strzelać
W końcu to gra akcji i nie musi być nieliniowym symulatorem by przykuć twardo fabułą do kompa a na końcu zostawić nas w pełni sytymi
Ciekaw jestem czy rzeczywiście jest to trylogia czy może jeszcze coś wymyślą? Moim jednak zdaniem nie będzie już do czego nawiązywać... A szkoda bo choć będąc młodszym plułem na "czwórkę" za wyjście z realiów WW2 tak teraz MW był i jest dla mnie najważniejszą serią CoD
Kahitan napisał(a):Grafika stoi na hmm.... poziomie sprzed paru lat. Mnie to osobiście nie przeszkadza ale niektórzy mogą się zawieść na niej. Ważne że jest ogromna grywalność i to jest gwoździem w programie zwanym MW3.
I to nawet fani ładnej grafy powinni docenić ponad wszystko, grywalność
Co prawda ta grafika jaką posiada MW3 przerasta wymaganiami... Nie mogłem już na Extra teksturkach popykać bo na niektórych momentach komp autentycznie stawał i wywalało do windy (przy akcji obok wierzy osiągnąłem szczyt i zdecydowałem obniżyć dwie ostatnie opcje z Extra na High) ale przynajmniej trzymałem poziom reszty opcji na Extra na trzyletnim sprzęcie ze środkowej półki
Mi się grafika na tyle podobała w starym wydaniu że nie odbiegała od poprzednich części. I grało się rzeczywiście jakby świeżo po zakończeniu dwójeczki
Edit: Zauważył ktoś w grze McMilana?