frakcja

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

frakcja

Postprzez migacz w 12 Sie 2007, 13:08

mam problem nie wie jak dołączyc do frakcji a gre przeszłem 2 razy :(
migacz
Kot

Dołączenie: 12 Sie 2007, 13:02
Ostatnio był: 13 Sie 2007, 20:25
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez MCaleb w 12 Sie 2007, 13:12

Dołączanie do frakcji jest tylko częściowe. Nie dostaniesz żadnej przynależności, ale dana frakcja będzie Cię lubić, a przeciwna nienawidzić. Przyjazna frakcja pozwoli Ci także na kupowanie rzeczy od ich zaopatrzeniowca.
Przyjaznymi będą, gdy wykonasz dla nich kilka(dziesiąt/set) zadań.
Więcej na forum, użyj wyszukiwarki, zapewne jeszcze te tematy istnieją.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez migacz w 12 Sie 2007, 13:21

Wolność już raz miałem za przyjaciół wszystkich tylko mnie nie wpuścili do zbrojowni i ich wszystkich rozwaliłem po cichu tych w środku.
migacz
Kot

Dołączenie: 12 Sie 2007, 13:02
Ostatnio był: 13 Sie 2007, 20:25

Postprzez MCaleb w 12 Sie 2007, 13:31

Bo do zbrojowni nie wpuszczają (choć z osobistego doświadczenia nie wiem, nie byłem przyjacielem Wolności). Jedynie można do zaopatrzeniowca się dostać, mając gwarancję, że można coś od niego kupić. Ewentualnie mógł być jakiś bug.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez fef w 03 Wrz 2007, 23:52

Po pierwsze witam wszystkich.
Opisze swa przygode z Wolnoscia. Po wykonaniu paru zadan dla Lukasza stajemy sie przyjaciolmi tejze grupy. W sumie plusow z takiego poprowadzenia gry jest niewiele, a w zasadzie jeden. U ich handlarza mozna zakupic exoszkielet jak juz wielokrotnie bylo o tym rozprawiane. Dochodzi tez mozliwosc kupna paru fajnych broni (np. gp37), ale sa one zbyt drogie, a i latwo mozna je zdobyc w pozniejszych lokacjach. Glowny problem, to misje dla barmana. Trzeba przebijac sie przez posterunki i patrole Powinnosci, a oni, pomimo slabej w porownaniu z nasza (zakladam, ze w tym momencie mamy juz np. wspomniany gp37), sila ognia potrafia dac sie we znaki i pojawiac sie doslownie z nikad. Nie wiem czy jest to jakis bug, ale czesto wychadzac z baru juz na mnie czekali i mimo, ze stojac w wyjsciu nie moglem jeszcze wyciagnac broni, czestowali mnie spora dawka olowiu, co w polaczeniu z niefartownym quicksave'm moglo niezle zdenerwowac.
Awatar użytkownika
fef
Stalker

Dołączenie: 03 Wrz 2007, 23:17
Ostatnio był: 06 Paź 2008, 16:37
Miejscowość: Agropolis

Postprzez Legion w 04 Wrz 2007, 14:23

Właśnie dlatego nie opłaca się IMO za bardzo zżywać z żadną frakcją. Ja wykonywałem zadania dla obu dopóki te zlecenia nie zaczęły dotyczyć zabicia kogoś z konkurencji, wtedy dziękowałem za współpracę ;)
Raz nawet miałem zarówno Wolność jak i Powinność przyjacielsko nastawioną ;)

A egzoszkielet nie jest moim zdaniem wart zachodu. Przejście przez cały Czerwony Las, Pyrpeć i Elektrownię bez możliwości biegania nie dość, że zajmie dużo czasu to jeszcze nie będzie łatwe.
Legion me imię, albowiem jest nas wielu.
Awatar użytkownika
Legion
Stalker

Dołączenie: 05 Sie 2007, 14:50
Ostatnio był: 21 Lis 2007, 23:29
Miejscowość: Krakuf

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości