Przemek77 napisał(a):Trochę irytuje mnie "ziomalski" klimat, ale na tle całej reszty da się przeżyć.
bax20 napisał(a):Zarówno trailer jak i sama oprawa enginu "RAGE" mi się podoba...
bax20 napisał(a):Gdzieś wyczytałem że ta część ma być już dobrze zoptymalizowana na PC
Tak tak, teraz każdy narzeka na V, a gdy się pojawi pewnie wszyscy będziecie katowali w nie miesiącami
gtathegame napisał(a):Akcja najnowszej części gry zabierze nas do współczesnej południowej Kalifornii, a konkretniej do Los Santos. Oprócz głównego miasta gracz będzie mógł pozwiedzać okoliczne wsie, góry i plaże. Nie zabraknie wciągającego wątku fabularnego, który skupia się na pościgu za "wszechmogącym dolarem" i bazuje na wykonywaniu różnych zadań i misji. Gdy ten zostanie już ukończony, na gracza czeka tryb multiplayer. Nad produkcją czuwa oczywiście Rockstar North i według nich będzie to największa i najbardziej wciągająca gra, w jaką gracze mieli kiedykolwiek możliwość zagrać.
Jeszcze jesienią ukaże się konwersja GTA III na urządzenia mobilne, a okazuje się, że możemy się również spodziewać ujrzenia GTA Vice City i San Andreas na smartfonach i tabletach. Jest to jeszcze plotka, jednak jej źródło jest bardzo wiarygodne. Redaktor serwisu digitaltrends podczas testowania GTA3 na iOS i Androidzie w siedzibie Rockstar Games uzyskał od pracowników firmy informację, że planowana jest konwersja Vice City i SA po ukończeniu trójki. Dodatkowo zapowiedziano również, że mobilne wersje GTA3 i prawdopodobnie kolejnych części będą współpracowały z padem od konsoli Xbox 360, przez co będziemy mogli grać zdecydowanie wygodniej. W przypadku iUrządzeń sytuacja może wydawać się trudna, gdyż konieczny będzie zakup adaptera iPad Camera Connection Kit ($29 = niecałe 90zł (euro = $)) i posiadanie przewodowego pada.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości