wersje językowe - szerzej

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

wersje językowe - szerzej

Postprzez abyss w 09 Sie 2007, 02:37

Witam!
Przeszukałem forum i nie mogę znaleźć jasnej informacji jaka wersja językowa została w rezultacie wydana w Polsce (kusi mnie rosyjski oryginał, trochę rozmawiam po rosyjsku - ale czy słaba znajomość języka wystarczy? Mógłbym zamówić oryginalna płytkę jak myślę - bo dziewczyna pracuje w sklepie, gdzie ciągle ruscy przyjeżdżają po towar).

Na forum mowa jest kolejno o polskiej wersji, polskich napisach na rosyjskiej ścieżce dźwiękowej (lektorze rosyjskim), edycji kolekcjonerskiej, a z kolei w serwisie skąpiec.pl jest opisywana wersja .... angielskojęzyczna (za 60 zł)..

Poradzie, którą wersje kupić/wybrać?
abyss
Kot

Dołączenie: 09 Sie 2007, 02:17
Ostatnio był: 23 Cze 2019, 21:27
Kozaki: -1

Reklamy Google

Postprzez mathus92 w 09 Sie 2007, 15:27

W Polsce została wydana wersja rosyjskojęzyczna z lektorem, tzn. goście gadają po Rosyjsku, a lektor tłumaczy na Polski. Zrobiono tak, aby utrzymać klimat gry (w sumie dobrze im to wyszło). Polecam ci kupić wersję polskojęzyczną, nie kosztuje znów dużo więcej niż obcojęzyczna, a wszystko masz w rodzimym języku :D (za dużo o języku w tym poście mi wyszło xD). Pozdrawiam,
Mathus92
Awatar użytkownika
mathus92
Stalker

Dołączenie: 25 Cze 2007, 23:29
Ostatnio był: 14 Sie 2010, 18:17
Miejscowość: Zakopane
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez piranninja w 09 Sie 2007, 15:59

albo poczkaj na nasze forumowe tłumaczonko
Image
BORN TO SPAM
Awatar użytkownika
piranninja
Stalker

Dołączenie: 11 Cze 2007, 21:49
Ostatnio był: 22 Sie 2007, 21:28
Kozaki: 1

Postprzez abyss w 09 Sie 2007, 19:40

Czyli jednak wersja Polska (tzn. z lektorem) będzie kupiona. To idę sprawdzać wymagania systemowe :)
abyss
Kot

Dołączenie: 09 Sie 2007, 02:17
Ostatnio był: 23 Cze 2019, 21:27
Kozaki: -1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości