SaS TrooP napisał(a):Nie robić na konsole, bo to szit
Sas Troop: zobaczymy co powiesz, jak Arma 3 wyjdzie na Xboxa!

xKoweKx napisał(a):Sas Troop: zobaczymy co powiesz, jak Arma 3 wyjdzie na Xboxa!
Nie wyjdzie.

Eleventh.

We are working hard to make the Bloodbath Arena DLC available as soon as possible. However, due to further polishing of the main game the finalisation of the DLC code has been delayed. We know that many fans are eagerly waiting for it and apologise for any inconvenience. We expect to announce a release update next week.

Dead Island to produkcja pełna sprzeczności, gra, która z początku zawodzi(dokładnie tak! - ulv), aby potem zachwycić. Nie da się jej porównać z niczym innym, ponieważ nie ma drugiej takiej. Jest wyjątkowa, a takich gier zdecydowanie dziś brakuje. Jest ponadto klimatyczna i bardzo wciągająca, i w przeciwieństwie do innych wysokobudżetowych produkcji, nie kończy się po kilku godzinach. Przejście jej zajęło mi 23 godziny, choć grałem w pośpiechu i nie wykonałem wszystkich zadań pobocznych. Jakby tego było mało, jest to gra, w którą możemy grać wielokrotnie. Raz, że po przejściu nie mamy jej dosyć, a dwa – możemy ją przechodzić kolejno każdą z czterech postaci lub wspólnie ze znajomymi. Czy warto? Zdecydowanie tak.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości