wajs94 napisał(a):jakies przeciążenie serwera musi być dziwne troche że 30 kb\s pobiera... mnie zawsze z tej strony ściągało ok. 150 kb a teraz najpierw 60 a potem zjechało do 30.
O i właśnie tego nie rozumiem bo ja od razu napisałem o sgm i jego fabule i to co jest z nią połączone więc nie wmawiaj mi że ja się pod czyjąś pracą podpisuje.
Autor:
Ja. Na wstępie powiem że fabuła jest z sigerusa. Nie jestem modderem więc nowej fabuły ( w sensie robionej przeze mnie) nie zrobię. Ja nawet nie mam pomysłu na zadania a co jeszcze żebym sam je zrobił.
-46 nowych questów (owa fabuła i questy oraz postacie z sgm jak nie trudno się domyśleć sa to powiązane z fabułą)
-46 nowych questów
EDIT:
Czy jak bym wszystko co tutaj jest sam zrobił to czy by ktoś uwierzył że ja to zrobiłem czy importowałem? Więc po co miał bym się mordować jak by i tak na jedno wyszło.
Jest to stary dobry SGM
a MS powie Kowkowi i Kowek przyjdzie i Cię zbije.
wajs94 napisał(a):Dobra koniec pierd@#%nia o opisie moda. Już 3 strony tego polemizowania a żadnej konkretnej wypowiedzi na temat moda.
Plik D:\instale\Secret of Zone.part2.rar.part nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość