croom cruac napisał(a):Nowa nazwa i opis sugerują, że to całkiem nowy mod. A tak nie jest!
Choćby z szacunku do twórcy rzeczonego SGM-a, który spędził O WIELE więcej czasu na tworzeniu tego moda niż ty na wprowadzaniu zmian do niego.
i inne rzeczy, które już były w SGM. A to się nazywa intelektualna kradzież i mile nie jest to widziane.ktoś mógłby pomyśleć, że wymyśliłeś i stworzyłeś te usługi finansowe
Cromm Cruac napisał(a):EDIT: O! Mam pomysł. Wezmę tego moda, dodam coś od siebie, nazwę go 'Dupa Jasiu Karuzela' i NIE wymienię cię wśród autorów. Jak się wtedy poczujesz?
jalkavaki napisał(a):
@Wajs94: widzisz chłopie. Tu nie chodzi o to kto ile czasu spędził nad modem. Użyłeś jako podstawy moda SGM, o czym nie zająknąłeś się. Mało tego na listę zmian i dodatków, które niby wprowadza Twój mod tak naprawdę wpisałeś zmiany i dodatki, które już zawiera SGM. I podpisujesz się pod tym wszystkim autor jako Ty.
I powtórzę raz jeszcze:
ktoś mógłby pomyśleć, że wymyśliłeś i stworzyłeś te usługi finansowe
i inne rzeczy, które już były w SGM. A to się nazywa intelektualna kradzież i mile nie jest to widziane.
Z ręką na sercu, napisz co tak na prawdę Ty nowego dodałeś, zmieniłeś w starym SGM?
jalkavaki napisał(a):ktoś mógłby pomyśleć, że wymyśliłeś i stworzyłeś te usługi finansowe
A ja bardzo chętnie ściągnę tego moda bo SGM mi się bardzo podobał a skoro on coś tu pozmieniał to warto to sprawdzić, i tu wielka prośba zmień hosting bo 25 kb/s przy 1,5 GB będę pobierał tydzień.
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 5 gości