Czyste niebo-problem z płynnością

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Czyste niebo-problem z płynnością

Postprzez szczypiorofix w 09 Wrz 2011, 16:55

Też mam edycję TopSeller i rzeczywiście "goła" instalacja to wersja 1.05.01. Na drugiej płycie jest patch 1.05.10 ja go instalowałem od razu i żadnych problemów z szybkością działania gry nie miałem. Jedyna do czego się można przyczepić to moment w których wchodzi się do inwentarza, ale w Zewie Prypeci też tak jest, że przez ułamek sekundy zacinka. Poza tym działa normalnie. Czemu nie zainstalować więc tego patcha?
Co on poprawia:
- Naprawiono krytyczne błędy renderingu
- Naprawiono problemy występujące po użyciu kombinacji alt+tab gdy w systemie nie były uruchomione inne aplikacje
- Naprawiono błąd związany z zarejestrowaniem różnych kluczy (CD-Key) gry
- Usprawniono system anty-cheaterski

Poza tym bodajże trzeba zacząć grę od nowa bo stare sejwy nie działają.
"Pewnego pięknego październikowego poranka Umierająca Ziemia połknęła własne bebechy i zmarła w konwulsjach" - Opowieść Poety: Pieśń Hyperiona.
Awatar użytkownika
szczypiorofix
Tropiciel

Dołączenie: 20 Cze 2011, 20:50
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 14:03
Miejscowość: Wawa
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 44

Reklamy Google

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości