Problem na bagnach - bug?

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem na bagnach - bug?

Postprzez Pernia w 27 Sie 2011, 10:18

Temat w innym dziale został usunięty, chyba źle go umieściłem, z góry przepraszam przełożonych tutaj, mam nadzieje, że tym razem jest dobrze :P
Sprawa wygląda tak, jestem na początku gry, gdy miałem odbić bagna. Odbijałem poszczególne posterunki, dotarłem w końcu do północnego gospodarstwa, które zająłem i pojawiło się zadanie, że mam utrzymać punkt do przybycia posiłków... minęły w grze już ze dwa dni chyba, milion razy ktoś przybył ale zadanie się nie skończyło. W Bazie czystego nieba mówią że bagna nasze, co mam zrobić? Odrazu mówię, że odpowiedzi w FAQ ani innych tematach nie było, nawet w poradniku jak ukończyć bagna.
Pernia
Kot

Dołączenie: 27 Sie 2011, 08:04
Ostatnio był: 30 Sie 2011, 12:45
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem na bagnach - bug?

Postprzez Gabriel w 27 Sie 2011, 10:23

Ale mówisz o Clear Sky a zamieściłeś to w temacie o SoC.
Pamiętaj, by śmiać się z innych wpierw naucz śmiać się z własnych niedoróbek i nieczystości. Jeśli ktoś postrzega Cię jako idiotę, nie liczy się zdanie innych, bo dla innych będziesz zawsze zajebistszą osobą niż osoba wyzywająca Cię - ona z kolei będzie owym idiotą. Liczy się to za kogo ty się uważasz. Ciesz się wolnością i nie żyj pod mocą innych - poczuj smak zerwania kajdan.
Awatar użytkownika
Gabriel
Tropiciel

Dołączenie: 02 Sie 2011, 10:00
Ostatnio był: 14 Gru 2011, 17:11
Miejscowość: dlzkcmsfj afgva rwet 9a/7
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 23

Postprzez Pernia w 27 Sie 2011, 10:24

...

...mógłby jakiś moderator przenieść? Żenua, 3 podejścia do założenia dobrego tematu.
Pernia
Kot

Postprzez Nyguz w 27 Sie 2011, 10:29

Słuchaj, Czyste Niebo ma taKI BUG. Nie ważne ilu bandytów byś zabił to i tak oni wrócą. Jeżeli wystąpił komunikat, że "bagna są nasze" to możesz spokojnie dać sobie na luz z zadaniem. W sumie to i tak nie ma sensu bo renegatów będzie przybywać cały czas. Olej to po prostu :wink:
CPU: i7 7700 GPU: Gigabyte RTX2060 Super RAM: 16GB DDR4 PSU: Be-Quiet 750W
Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Awatar użytkownika
Nyguz
Weteran

Dołączenie: 26 Mar 2010, 13:52
Ostatnio był: 25 Cze 2021, 00:49
Kozaki: 112

Postprzez Pernia w 27 Sie 2011, 10:33

komunikatu jako takiego nie było, ale ten jeden koleś w bazie czystego nieba, który tam siedzi i próbuje zasnąć na siedząco ( piekny opis, ale póki co nie orientuje się w imionach za dobrze, żeby pisać je z pamięci ;) ) na pytanie, co mam zrobić, żeby odzyskać bagna mówi - 'obudzić się? Bagna są nasze!' czy coś w ten deseń. Nie mam żadnych innych zadań głównych, mam teraz iść do tego Kordonu i tam czegoś szukać, tak?
Pernia
Kot

Postprzez Nyguz w 27 Sie 2011, 10:35

To idź do Kordonu. Nie ma sensu przejmować się bagnami, jeżeli odbiłeś kilka lokacji. :wink: Jak chcesz mozesz zostać na bagnach, ale grę ukończysz gdzieś za pół roku, więc niema sensu.
CPU: i7 7700 GPU: Gigabyte RTX2060 Super RAM: 16GB DDR4 PSU: Be-Quiet 750W
Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Awatar użytkownika
Nyguz
Weteran

Dołączenie: 26 Mar 2010, 13:52
Ostatnio był: 25 Cze 2021, 00:49
Kozaki: 112

Postprzez Gabriel w 27 Sie 2011, 10:41

Nyguz ma rację - w niektórych miejscach jest nieustający spawn w których ludzików będzie a będzie.
Pamiętaj, by śmiać się z innych wpierw naucz śmiać się z własnych niedoróbek i nieczystości. Jeśli ktoś postrzega Cię jako idiotę, nie liczy się zdanie innych, bo dla innych będziesz zawsze zajebistszą osobą niż osoba wyzywająca Cię - ona z kolei będzie owym idiotą. Liczy się to za kogo ty się uważasz. Ciesz się wolnością i nie żyj pod mocą innych - poczuj smak zerwania kajdan.
Awatar użytkownika
Gabriel
Tropiciel

Dołączenie: 02 Sie 2011, 10:00
Ostatnio był: 14 Gru 2011, 17:11
Miejscowość: dlzkcmsfj afgva rwet 9a/7
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 23

Postprzez Mataczo w 27 Sie 2011, 11:23

Idz za fabułą do przodu i nie patrz na bagna. Frakcje sie spawnują i tyle, co jakiś czas, np. wybijesz renegatów to przyjdą znowu i tak w kółko. Jeżeli odblokował ci się dostęp do kordonu (musi być przewodnik za 1 razem, samemu nie przejdziesz) to śmiało idź. I pamiętaj o
:

CKM w bazie wojskowej!
Awatar użytkownika
Mataczo
Stalker

Dołączenie: 10 Mar 2011, 14:59
Ostatnio był: 13 Sty 2017, 23:02
Kozaki: 6

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum