Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Witajcie, mam taki problem po uruchomieniu modu sigerous wraz z Braz 1.6.1. Otóż pojawia się taka mieszanka po wejściu w inwentarz: http://imageshack.us...22713zaton.jpg/
Ja bym zaczął od naprawienia linka do obrazka bo nie działa i nie wiadomo o co Ci chodzi. Ale chyba się domyślam. Prawdopodobnie możesz mieć złą wersję tekstury ui_icon_equipment.dds. Spróbuj wgrać tą z BRAZa.
"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
otwórz plik ui_icon_equipment.dds (w programie paint net) - jest w gamedata\textures\ui\ i zmień mu rozmiar na 2048x2048 (chyba że masz w innym rozmiarze np. 1024x2048 to zostaw w takim rozmiarze tylko zmień w opcjach zapisz jako na to co podałem) - w każdym razie ma być 1024x2048 albo 2048x2048 - a w ustawieniach zapisu zmień na:
Niestety nie działa twój sposób:( robiłem kilka razy tak jak radziłeś i niestety zmniejsza się tylko gęstość tych przedmiotów (tj. że są większe). Jestem pewien, że zrobiłem tak jak napisałeś...
Mam problem z modem bez spolszczenia działa bez problemu a jak wrzucam spolszczenie to pokazuje mi się napis sigerous mod i witam pulpit z bugiem co zrobic
EAX=0A1539C8 EBX=038F6834 ECX=0A1539D0 EDX=0A153A8D ESI=006588C8 EDI=038F6830 FLG=00040212 EBP=0012E760 ESP=0012D758 EIP=0062E12E CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000 bug z spolszczeniem zainstalowałem do gamedaty włączam gre pokazuje mi sie sigerius mod sgm i witam pulpit oto bug
Mod jest świetny. Zaczynamy w innym miejscu, poza tym również dodatkowo inne zadania oraz szereg nowych itemów w plecaku , a giwery naprawdę celne. Sporo fajnych ustawień gry w jej/jego menu, np. polecam ustawić Oddział Alfa - potrafią wkurzyć . Do tego wsio po polsku, szacun dla kolesi, co to spolszczyli. Dla mnie to jeden z lepszych modów do Zewu, jeśli nie najlepszy.
Ostatnio edytowany przez dorian, 09 Wrz 2011, 12:26, edytowano w sumie 1 raz