Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Mam pytanie czego to jest wina albo czego może być że jak daje dynamiczne oświetlenie (nie full) to gra mi sie przycina i to strasznie mało ramu na karcie ??
No Dobra,mam Karte 256,Taka jak na dole...dam dynamiczne w polowe,i co ? I tnie sie niemiłosiernie...
Tnie się niemiłosiernie, ponieważ x1550 to bardzo słaba karta. I nie patrz na to, że posiada 256mb pamięci. Tej karcie to nic nie da... Ten cep 2.6ghz ( o Celeronie mowa) też jest wydajny inaczej... Nie postarałeś się kolego, mogłeś złożyć lepszego kompa za podobną cenę.
Mam: Core 2 Duo E6320 1.86 Ghz, 2Gb ram Corsair 800 Mhz, Gf 8600 Gt asus +na mb asus P5B +seagate 320 gb, i nie tnie się przy pełnym oświetleniu dynamicznym....mam pytanko, a co proponujecie odnośnie suwaków antyaliasing i anizotrop?