Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
S.T.4.L.K.3.R. - nie wiem jak jest obecnie na Ukrainie, ale kiedys bylo tanio, a na Slowacji kiedys tez bylo duuuzo taniej a teraz juz drozyzna sie zaczyna robic [przynajmniej w niektórych regionach], a co do wyjazdu to narazie mamy czasu jak lodu
Fan - a próbowales juz Absynta ?? Ja nie próbowalem, ale opieram sie na opiniach ludzi "doswiadczonych" . A co do wyjazdu to gadalem dzisiaj z odpowiednimi sluzbami [czytaj rodzice] i raczej nie maja nic przeciwko temu, oczywiscie jezeli wyjazd bedzie z moich oszczednosci, wiec dam rade bo bede po 18stce
fan napisał(a):Bratyslawa tak?...A ogladaliscie film " EUROTRIP" ? Tam za 5 $ [ jak pamietam ] zrobili sobie niezla impreze hehehe I ten absynt to jakas lipa......
Zle pamietasz.Mieli 1,83 $..."This absynth is a bullshit!"Ale trzymajcie temat :]
Nie prubowalem Absyntu,ciezko go dostac w Polsce,oficjalnie jest zakazany,mój kumpel kiedys zamówil butelke absyntu, rzeczywiscie ma zielony kolor, ale mówil ze nic nie poczul po wypiciu zdaje sie 0,5 litra na 2 osoby ,rzadnych duszków nic hehe .Dlatego bo Absynt w "sklepach" zawiera malo piolunu,taki juz PRAWDZIWY to trzeba by bylo gdzies lepiej poszukac 8)
Piolun to roslina Jest to bylina z rodziny zlozonych (Asteraceae syn. Compositae) o rozgalezionym klaczu, z którego wyrasta najpierw rozeta lisci odziomkowych, a nastepnie lodyga wysokosci l m, u dolu zdrewniala. Cala roslina jest srebrzyscie owlosiona. Liczne koszyczki kwiatowe, zebrane w wielokwiatowa wieche, zawieraja zólte, niepozorne kwiaty, wszystkie rurkowate. Owocem jest drobna, brazowo paskowana nielupka. Liscie odziomkowe pierzaste, dlugoogonkowe maja odcinki wasko-lancetowate. Liscie lodygowe sa podobnie zbudowane, lecz zmniejszaja sie ku wierzcholkowi rosliny.