Fajki to najgłupszy nałóg pod słońcem, wiem co mówię bo paliłem 12 lat, przy imprezie szło do 3 pak. Już lepsze inne używki - przynajmniej jest jakaś faza - od filmów przez omamy po bycie bogiem i bombę, od koloru do wyboru - wszystko jest dla ludzi! A faje tylko drenują kielnię i niszczą zdrowie(to banał ale kto jara wie, że nie wbiegnie na 4 piętro bez zadyszki
). Po ulubione fajki śmigałem do Czech tylko tam były oryginalne Camele bez filtra(nie podróby sprzedawane u nas) ale dziś już bym ich nie tknął, trzy lata walczyłem - było ciężko, ale od roku nawet mnie nie ciągnie, wręcz przeciwnie mam odruch na Rygę
. Piwko bez fajki smakuje lepiej, chociaż kilka lat temu to było niewyobrażalne! Państwo legalnie diluje trucizną, wygania ofiary nałogu z knajp i innych miejsc publicznych, dilerzy narkotyków bardziej szanują swych klientów. Jakikolwiek nałóg to smycz, rzućcie to w pierony, będziecie chociaż w tym wolni(jakaś forma systemu i tak człowieka dopadnie) i niech waszą pierwszą myślą rano nie będzie: ile jest jeszcze fajek w paczce! Fajki to niewola!
| Intel Core i5-2500K 3.3GHz + Grand Kama Cross | Asrock Z68 Pro3-M | Kingston HyperX 2x4GB DDR3-1600 Dual Chanel | ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/1GD5 | Samsung SpinPoint F3 HD502HJ + HD103SJ | Be quiet! Straight Power CM E8-CM-580W | Fractal Design Define R3 Black Pearl | Iiyama ProLite PLE2473HDS-B1 24" LED Black | MX518 |