Kubasek napisał(a):Nie no z tymi DŁUGIIIIIIIMI GODZINAMI grania i z ROZWINIĘTYYYYYYYYYYM RPG ! to trochę przesadziłeś
Ale giereczka zaiste tęga
kis104 napisał(a):Kubasek napisał(a):Nie no z tymi DŁUGIIIIIIIMI GODZINAMI grania i z ROZWINIĘTYYYYYYYYYYM RPG ! to trochę przesadziłeś
Może trochę w porównianiu np z Baldurs Gate'em, ale nie uwierzę, że w mniej niż 30 godzin zaliczyłeś 100% i wszystkie osiągnięcia/trofea Poza tym warto przejść grę drugi raz po "drugiej stronie" (paragon/renegat), i wtedy ujrzeć inne zakończenie. Jest jeszcze jedna rzecz::
Kubasek napisał(a):kis104 napisał(a):Kubasek napisał(a):Nie no z tymi DŁUGIIIIIIIMI GODZINAMI grania i z ROZWINIĘTYYYYYYYYYYM RPG ! to trochę przesadziłeś
Może trochę w porównianiu np z Baldurs Gate'em, ale nie uwierzę, że w mniej niż 30 godzin zaliczyłeś 100% i wszystkie osiągnięcia/trofea Poza tym warto przejść grę drugi raz po "drugiej stronie" (paragon/renegat), i wtedy ujrzeć inne zakończenie. Jest jeszcze jedna rzecz::
Mass Effect 2 podobało mi się
Nie zdobyłem wszystkich trofeów itp. bo później odkryłem Fallouta 3
Jeśli lubisz gry mocno rpg to polecam Spędzisz przy nich (jak ja albo Krzysu_pl) na pewno więcej niż 30 godzin
P.S. Jeżeli nie grałeś w Fallouty to zacznij od 3 . Gra Mio | beau | dzio | tiful
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości