- Za ten post Major_Buraczany otrzymał następujące punkty reputacji:
- GajgerW.
Kiedy ten pedobear Eldo przestanie jeść koniczynę?
BINGO
Lepiej jakby Tede i Kołcz przeszli na taką dietę to by schudli,
bo na razie to przypominająparę grubych pudli,
niech Lil wayne wraca do więzienia,
bo jak jeszcze raz go usłyszę to zostanie bez jednego oka i ramienia.
G36
No *%&@# to jest to! A tak wgl. to jebcie się wszyscy, mogę dostać warna? Nie to pyta wam w japę. A akitabuba czy jakoś tak ma japę jak niedźwiedź i dostał tego moda za dupę. A kowek wygląda jak baba. I stalker jest *%&@#, saper jest lepszy od tej chały-bały.
Wszyscy admini powinni ciągnąć pedobearowi.
BINGO
Ej, tysoviet lamo polscy Cripsi cię krzywy penisie zabiją zobaczysz, więc lepiej lamo wracaj do stada. A ty terminus załóż jakąś torbę na mordę bo już Strasburger opowiada o tobie żarty w Familiadzie. A ty gnuśny wasyl to idź się udław bigosem bonie mogę patrzyć na twoją japę pełną młodzieńczego trądziku. A ty utak3r powiedz swojej matce, żeby się odczpiła od mojeo psa bo on jej już nie chce ruchać. A tobie xkowekx podobno płetwal błękitny wsadził penisa tak, że wyszedł ci przełykiem.
Wheeljack
My TeSh CiĘ lOfFcIaMy ;*************
Twoja głupota jest tak śmieszna, że ręce mi się śmieją i nic już nie napisze.
G36
ala bała srata tata mam stalkera pirata
najemnij32
hEEej wIciAŁeM ciĘ nA sAmooSi :***** xDDD cHoć pOklIkaĆ :** xP xD
Wheeljack
Odrób lekcje zamiast na forum siedzieć.
Pilot
wracaj grac w CS a nie na forum zabawiasz
Major_Buraczany
HALLELUJAH CHODŹ NA SIANKO! XDDDDDDDDDD
Freezen360
Przestańcie karmić trola, koleś tylko czeka na wasze "mądre" odpowiedz.
Lamy, lamy, lamy - kiedy wy się nauczycie?
dalajlama(bingo)
Ej, ty michu lamo, Slim Thug mi powiedział, że to ty mu robiłeś loda w teledysku do Still Tippin'. The witcher cwelu podobno pochwa twojej matki jest tak szeroka, że jak rekin chciał ja zjeść to schował w niej cały pysk. A ty djcycu wracaj prawcować do MC' Donalda bo Silny powiedział, że nowa dziewczyna mu się nie podoba. Greyeeh masz tak wielką szparę między jedynkami, że jak Manny Paqcuiauo wyprowadzał sierpowego ugrzęzła mu tam rękawica. Method Redman mówi, żebyś sobie zajarał bo nie ma kogo walić w dupę.
Wheeljack
Czemu o mnie nie wspomniałeś?
najemnik32
Zrobisz mi loda?
Major_Buraczany
HALLELUJAH CHODŹ NA SIANKO!!! XDDDDDD
Nikolaj napisał(a):Hmmm moje ulubione frakcje to :
>Powinność.
>Samotność (je).
>Wolność.
To chyba tyle co do Frakcj.
A co do "Ulubionej"to powinność
God, you took my faforite guitar player, Dimebag.
You took my faforite singer, Curt Kobain.
You took my faforite drummer, the Rev.
Now I really want to tell you that Justin Bieber is my faforite Artist.
'' prawdziwy mężczyzna nie boi się wchodzić od tyłu.." STALKER COP droga do Prypeci
Zgadzam się z The Witcherem, akitakabubu to pała.
Nyguz napisał(a):Uprawiasz barabara z dziewczyną i ona mówi "no skoro jesteś taki silny to utrzymaj mnie w górze, a ja Ci gałgana obalę w zwisie. Podnosisz ją i co? Prutusru, dziewoja na glebie
Kumpel111 napisał(a):Gdy tylko będę "dostępny" to się spotkamy ale pamiętaj, w kiciu nazywali mnie czasem "Głębokie gardło"
Grave napisał(a):Obawiam się ,że nie z powodu picia cię nazwali Głębokie Gardło... I na dodatek w więzieniu...
Dovchenko napisał(a):hahahaHAHAHAHAHA . Chyba wiem z czym problem. Pewnie masz Windows Vista albo Windows 7. Jeżeli tak, to możesz sie pożegnać ze STALKEREM, bo on idzie tylko na Windows 2000 SP4, albo na Windows XP SP2.
Przed falą uderzeniową można
się schronić w lodóce (jeśli się
zmieścisz)-lodówka wewnątrz ma
jakąś tam osłonę więc
promieniowanie, pseudo ciepło i
fala uderzeniowa mogą Ci
naskoczyć.
Piłat napisał(a):<< Protektor - teraz my wytresujemy Pijawki, wszczepimy im w tyłek bombę, następnie niewidzialne przedostaną się do Kordonu i wysadzą w *%&@# Kwaterę Główną Armii Ukraińskiej! Haha >>
Temat: nie kturzy z nas to hoje
Postprzez [IGNIS] w 14 Maj 2011, 20:44
gracie w stalkera dobra ale nie zapominajcie o polskich grach pamietajcie o polsce
pamietajcie o:Bulletstormie, Wiedziminie,Painkillerze,postalu pewnie jest ich wiecej i wiem ze dostanie ujemne kozaczki i wiem ze temat bedzie usuniety ale co tam. nie wierza ze przeszedlem stalkera CoP w 2.5 tak tojest jak
sami nie umiecie grac
Junx napisał(a):Junx ściągnął z pleców Sniper Rifle SVDm2 "Ryś" i oddał dwie serię, każdy napój zabił jednego żołnierza.
Miszyn napisał(a):Spokojnie, już pracujemy nad pozostałymi skryptami i grafiką, niedługo ukaże się wersja "public beta". Aktualnie osobiście pracuję nad zachowaniem mobów w różnych sytuacjach. Cierpliwości STALKEROMANIACY.
Ciepłe pozdrowienia dla was z ekipy dez0wave!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości