DeadMan napisał(a):No zainstaluje stalkera i pobiegam w tym multi jak podpasuje to się do Was podepnę. Mam wszystkich trzech stalkerów więc nie będzie problemu.
DeadMan napisał(a):Powiem szczerze, żę nigdy jakoś multi mnie nie zainteresował w stalkerze, ale może czas spróbować. Kiedy grywacie?
Co innego COD5, COD4, BBC2 czy L4D 1&2
Kubasolo napisał(a):DeadMan napisał(a):Powiem szczerze, żę nigdy jakoś multi mnie nie zainteresował w stalkerze, ale może czas spróbować. Kiedy grywacie?
Co innego COD5, COD4, BBC2 czy L4D 1&2
Dead grasz w Battlefielda Bad Company 2?
PS. Jakie zainteresowanie tym tematem wszystko przez RedroXa
DeadMan napisał(a):No gram, kosiarzem nie jestem ale jakoś sobie radzę , chociaż ostatnio mam to samo co w COD5, ZWIECHA CAŁEGO KOMPA...CODA5 przeinstalowałem sobie na XP i gra gitara, z BBC2 też to dzisiaj zacząłem robić. Niestety takie coś nie tylko u mnie występuje. Na forach o tym pełno. Tylko multi zwiesza kompa. Cholera wie dlaczego.
DeadMan napisał(a):Właśnie o to chodzi, że ja też nie miałem nigdy problemu. Nie wiem skąd to się wzięło. Najlepsze jest to, że tylko w tych dwóch grach to mam i tylko w multi ;| Szkoda, wciąż szukam przyczyny. Na wielu forach mówią, że to wina PunkBustera, ale cholera wie. A wczoraj odpaliłem stalkera w sieci, pierwsze wrażenie nie za bardzo ale może trzeba trochę postrzelać dłużej I niektóre mapy takie ni jakie
DeadMan napisał(a):Frajdę to ja mam w COD5 gdzie na serwerze się nie biega, nie strzela na oślep, nie rzuca granatów na oślep. Nie tak jak w COD4 gdzie jeszcze dobrze nie wejdę już mi pięć granatów rzucą pod nogi, trzech rozwali czachę a jeszcze dwóch podskakuje w koło jak na trampolinie. A z tego co widziałem w stalkerze też tak latają jak opętani. No nie wiem popatrzę jeszcze to może się przekonam
DeadMan napisał(a):No bez PB co to za gra, bez rankingów i na kodach pewnie większość łupie. No ale najlepsze jest to, że na serwerach bez PB komp się nie zwiesza. Dziwny problem. No trzeba trzeba posiedzieć nad tym stalkerem na pewno dłużej. Narazie tylko SOC odpaliłem w multi. Zresztą nie bardzo rozumię teko kupowania broni, jak się zdobywa wyższą rangę. No nie grałem nigdy w multi. Ale jak się posiedzi to pewnie wszystko wyjdzie w praniu. A co do tego PB, na XP mi smiga ibez problemu. Tylko w win7 występuje ten problem. Może to wina 64-bitowej wersji. Nie wiem, narazie za ciepło jest żeby siedzieć i grzebać się w instalkach, sprawdzaniach itp.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość