Bazy i przejmowanie

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Bazy i przejmowanie

Postprzez dienonych w 11 Maj 2011, 09:02

Witam, mam pytanie, czy da się przejąć bazę których z frakcji ? Miałem misje żeby zabić Łukasza i razem z ziomami z powinności rozwaliłem też wszystko co się ruszało w ich bazie. Wracam po nagrodę, a potem wracam do bazy wolności po łupy a oni znowu tam są :mad: Co prawda w niewielkich ilościach i co mnie dziwi nie szczelają do mnie (ale mnie widzą) lecz gdy podejdę naprawdę blisko wszyscy wpadają w szał i zaczynają szczelać do mnie. To samo w powinności, lecz kiedy rozwalę wszystkich oni pojawiają się z powrotem na tych miejscach pilnujących wejść (tam gdzie stoją za takimi małymi okopami z worków) czasami też wolni stalkerzy którzy się tam zatrzymują szczelają. Co zrobić by się pozbyć jednej frakcji raz na zawsze, i gdzie znajdę bazę bandytów :?:

P.S.
Kiedy chciałem przejąć bazę wolności rozwaliłem też ich też przy barierze, a powinność przy labo x19 (przy misji wyłączenia mózgozwęglacza) i w Prypeci.
w lewo i w dół
Awatar użytkownika
dienonych
Tropiciel

Dołączenie: 16 Mar 2011, 13:04
Ostatnio był: 24 Sie 2024, 11:29
Miejscowość: W DÓŁ...
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 78

Reklamy Google

Re: Bazy i przejmowanie

Postprzez Mataczo w 11 Maj 2011, 16:29

odpowiedz jest prosta. Nie da się doszczętnie dobić całej frakcji.( być może mają korzenie poza zoną i przychodzą po prostu) i o ile pamietam bandyci nie mają bazy a raczej walają się po całej zonie. Choć ten budynek w dolinie to nie wiem czy to nie ich baza)
Awatar użytkownika
Mataczo
Stalker

Dołączenie: 10 Mar 2011, 14:59
Ostatnio był: 13 Sty 2017, 23:02
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Re: Bazy i przejmowanie

Postprzez Wave w 11 Maj 2011, 16:31

Raczej nie baza, a po prostu obóz konkretnej grupki, na której czele stoi Dzik.
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości