psionik napisał(a):ja nidwiem czemu uwazacie ze mutki to problem to zaden problem taki niby olbrzm jaki granatnik jakie rpg! Wycofujac sie 15 ze spsa14 w ryj i koniec do innych zwierzakow wystarcz cierpliwosc i koncentracja!
MiedzianeJaja napisał(a):Pijawol, jakbyś tak zrobił filmiki z tłuczenia poszczególnych mutków to by była mocna rzecz. Nikt chyba tego jeszcze nie zrobił
Neavy napisał(a):Hmm, jedna sprawa - burery w Jupiterze są 3 - jeden jeszcze w ośrodku przeciwlotniczym, gdzie jest zbrojownia, pełno zombie i punkt ewakuacyjny.
Pijawol napisał(a):Rzeczywiście, masz rację. A tak poza tym, to ostatnio Burki mi się kręcą obok Cementowni i Szuwarów.
PMG napisał(a):Pijawol napisał(a):Rzeczywiście, masz rację. A tak poza tym, to ostatnio Burki mi się kręcą obok Cementowni i Szuwarów.
"Burki" mogą respawnować się w różnych miejscach, więc możesz je zobaczyć gdziekolwiek w Okolicach Fabryki Jupiter.
kopytko2 napisał(a):Uff, chłopie...
No niby wszystko fajnie, opisałeś gdzie każdy potwór występuje, jaki jest stopień zagrożenia itp. ale właściwie...
Po co to wszystko? Odpuść sobie, bo i tak nikogo nie obchodzi ile dany potwór ma życia czy inne duperele. No bo wyobraź sobie: siedzi ktoś przed komputerem i myśli "Hmmm, ciekawe jak bardzo niebezpieczny jest mięsacz. Wiem! Wejdę na stronę i uzyskam tą jakże cenną informację, dzięki której będę lepiej przygotowany na starcie z tym mutantem!"
O ile jeszcze szczegółowy opis broni ma jakiś sens, to wypisywanie statystyk zwierzaków Zony IMO nie ma sensu. Nie żebym chciał się wyżyć w internecie czy coś, po prostu stwierdza, że nikt z tego nie będzie korzystał. No, chyba, że lubisz bawić się w ekologa.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości