Drzwi

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Drzwi

Postprzez Wiśniur w 07 Maj 2011, 12:39

Witam to mój pierwszy post.
Czy jest możliwość otwarcia drzwi przy składziku w bazie Powinności?
Jeśli tak to jak można je otworzyć?
Gram bez modów,wersja gry to 1.0006
Awatar użytkownika
Wiśniur
Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2011, 11:42
Ostatnio był: 07 Wrz 2023, 21:37
Miejscowość: Kuków
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 3

Reklamy Google

Re: Drzwi

Postprzez kapucha w 07 Maj 2011, 15:51

Nie wiem o jaki składzik Ci chodzi, sprecyzuj swoje pytanie.

Do głowy przychodzi mi tylko jedno: wchodząc na teren Powinności, na prawo od strażników jest taki spory, zamknięty budynek z kratami zamiast drzwi. O wejście tam Ci chodzi? Jeśli tak, to wchodzisz na wierzę obok budynku i z samej góry skaczesz na dach. Na dachu ładujesz się do środka przez dziurę. Podchodzisz do tych krat. Są one zabarykadowane jakąś skrzynią. Idziesz do kąta i z rozbiegiem uderzasz w bok skrzyni. Robisz to 3-4 razy i skrzynia jest przesunięta. Podchodzisz do krat i otwierasz klawiszem "F" jak każde inne drzwi.

Mam nadzieję, że pomogłem. Jeśli nie to powiedz dokładnie o jakie drzwi Ci chodzi, bo zgadywałem.

Pozdrawiam.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez Wiśniur w 07 Maj 2011, 16:39

Jak idziesz do Woronina skręcasz w lewo,tam są drzwi zamknięte kratownicą,mniej więcej tak jak w bazie Wolności.
Stoją tam takie szafki jak w zbrojowni wolności.
Awatar użytkownika
Wiśniur
Stalker

Postprzez kubekpop w 07 Maj 2011, 17:03

Masz na myśli te już pod ziemią? Co tam ten generał stoi? Jeśli tak, to nic tam nie ma ( jak grałem w OL 2.2 to chyba były otwarte ). A raczej OL nie usuwa przedmiotów, bo w magazynie wolności dalej był ten sprzęt. Nie warto próbować się tam dostać.
Awatar użytkownika
kubekpop
Przewodnik

Dołączenie: 05 Sty 2011, 20:56
Ostatnio był: 05 Lut 2020, 11:37
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: UDP Compact
Kozaki: 160

Postprzez kapucha w 07 Maj 2011, 17:28

Niestety, tych drzwi nie da się otworzyć :-/ (na czystej grze bez modów). Powinność nie ma żadnego magazynu broni jak Wolność. A powinno być inaczej.

I taka dziwna sprawa: Wolność jest frakcją dosyć luźną. Taka banda powstała sama z siebie. A jej ludzie mają karabiny wyborowe, NATO-wską broń, ich baza jest dobrze przemyślana (wierze ze snajperami, pole minowe od Czerwonego Lasu), mają skład broni, w którym leżą nowoczesne karabiny, pancerze i granatnik.
A Powinność jest frakcją typowo militarną, mają kontakty z wojskiem, od którego dostają broń i sprzęt, słyną z wojskowej dyscypliny, a mimo to ich baza jest dosyć prymitywna, używają broni Rosyjskiej i nawet Radzieckiej i nie mają żadnego magazynu.

Bez sensu :facepalm: . Powinno być odwrotnie. Wolność powinna być bardziej prymitywna, a po Powinności powinno być bardziej widać tą ich słynną dyscyplinę. Przywódcy Wolności pilnuje 2 gości stojących na baczność, i do tego obstawa pod domkiem. Przywódcy Powinności strzegą podobnie, ale w jego kwaterze jeden koleś gotuje prosiaka, drugi śpi pod ścianą, a trzeci siedzi w kącie jak jakiś żul. I to ma być wojskowa dyscyplina? Dobra trochę wyszedłem poza temat :wink: .

Pozdrawiam.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez Wiśniur w 07 Maj 2011, 17:39

No cóż,nie można mieć wszystkiego.Wam obu dziękuję za pomoc chociaż i tak nic to nie dało:(
Temat do zamknięcia
Awatar użytkownika
Wiśniur
Stalker

Postprzez Idilyon w 11 Maj 2011, 13:03

kapucha napisał(a):Niestety, tych drzwi nie da się otworzyć :-/ (na czystej grze bez modów). Powinność nie ma żadnego magazynu broni jak Wolność. A powinno być inaczej.

I taka dziwna sprawa: Wolność jest frakcją dosyć luźną. Taka banda powstała sama z siebie. A jej ludzie mają karabiny wyborowe, NATO-wską broń, ich baza jest dobrze przemyślana (wierze ze snajperami, pole minowe od Czerwonego Lasu), mają skład broni, w którym leżą nowoczesne karabiny, pancerze i granatnik.
A Powinność jest frakcją typowo militarną, mają kontakty z wojskiem, od którego dostają broń i sprzęt, słyną z wojskowej dyscypliny, a mimo to ich baza jest dosyć prymitywna, używają broni Rosyjskiej i nawet Radzieckiej i nie mają żadnego magazynu.

Bez sensu :facepalm: . Powinno być odwrotnie. Wolność powinna być bardziej prymitywna, a po Powinności powinno być bardziej widać tą ich słynną dyscyplinę. Przywódcy Wolności pilnuje 2 gości stojących na baczność, i do tego obstawa pod domkiem. Przywódcy Powinności strzegą podobnie, ale w jego kwaterze jeden koleś gotuje prosiaka, drugi śpi pod ścianą, a trzeci siedzi w kącie jak jakiś żul. I to ma być wojskowa dyscyplina? Dobra trochę wyszedłem poza temat :wink: .

Pozdrawiam.

Sorki za offtop,ale chcę coś wyjaśnić.Baza Wolności w SoC to byłe magazyny wojskowe,więc przez same wojsko postawione.Wolność je tylko zajęła.Mam nadzieję że wyjaśniłem dlaczego Wolność ma "lepszą" bazę :P
Priszło wriemia. Ja wiżu twajo żełanije.
Twaja cjel zdjes. Idi ka mnie.
Twoj puć zawierszajetsa czieławiek. Idi ka mnie.
Twajo żełanije skora ispołnitsy.
Idi ka mnie. Ty abritiosz to, szto zasłużywajesz.
Awatar użytkownika
Idilyon
Kot

Dołączenie: 10 Maj 2011, 20:34
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 22:59
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SGI 5k

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości