Nie chcę być niemiły, ale przez stronę przedarło się już wiele "kobiet", które miały problemy z psychiką i były mężczyznami. Proszę o słit focię z dedykacją na potwierdzenie swojej tożsamości.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Ludziska, ogarnijcie się . Ale fakt faktem, że na jedno zdjęcie nie uwierzymy, tutaj nawet ktoś robił zdjęcie pudełka z grą ze swoim nickiem wypisanym na pudełku, aby udowodnić, że nie jest piratem, więc jakaś dedykacja jest mile widziana. Przykładowo : Dla stalker.pl <podpis> .
Oj, ludzie, nie ogarnęliście sarkazmu? Póki użytkowniczka nie podrywa innych stalkerów, to ja tam nie będę prosił o dowody. Po prostu przypomniała mi się sytuacja pewna sprzed półtora roku, może więcej.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
CPU:i7 7700GPU:Gigabyte RTX2060 SuperRAM:16GB DDR4PSU:Be-Quiet 750W Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.