Szczerze mówiąc to nie wiem dokładnie ile mi SoC zajął ale chyba najdłużej ze Stalkerów ;D JAk go pierwszy raz zobaczyłem to szczena opadła mi do podłogi i przez 4 godziny grania nie chciała powrócić na właściwe miejsce. SoC'a skończyłęm gdzieś tak w tydzień. Czyste Niebo cóż, zdecydowanie najgorszy ze Stalkerów (co nie koniecznie jest obelgą ;P), skończyłem w 3 dni ostrego grania (Stalker jest jedyną serią gier, przy której mogę zostawić sobie obowiązki "na później"
), a Zew w 2 dni tyle, że potem było przejście kolejny raz, i kolejny i aż nie skończyłem na Mistrzu ;P
A co do IgniSa to szkoda gadać, chłopak ma:
a) zrypany zegarek/stoper/minutnik ;P
b)w JEGO szkole nie nauczyli jak korzysta się z zegarka, więc chłopak liczy, że 1 godzina to 10
c) nie przeszedł żadnego ze Stalkerów, co udowadnia ewidentnie w innych postach (polecam Kim są najemnicy ;P), a usłyszał tylko o czymś takim jak Monolit i od razu Ave. Pisze takie głupoty, że naprawde szkoda gadać i przechodził (jeśli przehcodzil ;D) tylko dla samego grania, a nie na napawania się świetną fabułą, ciut sztwynymi ale posiadającymi własny charakter i kruche życie postaciami, podziwiając fantastycznie zrobione lokacje itd. itp.