przez Canthir w 01 Maj 2011, 23:59
Witajcie, jest sprawa...
Rozpakowałem sobie archiwa Stalka, żeby wydobyć muzykę, dźwięki, odgłosy, gadanie. Udało się, miód i orzeszki. Ale nie mogę znaleźć jednego pliczku. A mianowicie z gadaniem Sidorowicza do naszego Naznaczonego przed radio (zdaje się w Czerwonym Lesie) jak nas ów handlarz serdecznie ochrzaniał o coś. Nie pamiętam jak to dokładnie brzmiało, zdążyłem zapomnieć.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc w odnalezieniu zagubionego pliczku (podanie w którym folderze się skrył) czy też za podesłanie go na maila.
Flaszka czeka.
Pozdrawiam
Смертельные аномалии, опасные мутанты, анархисты и бандиты, не остановят "Долг", победоносной поступью идущей на помощь мирным гражданам всей планеты!
Kiedy idziesz do Strefy, to sobie za konotuj: z towarem wróciłeś - cud boski, z życiem uszedłeś - daj na mszę, kula patrolu - fart, a cała reszta - jak los zdarzy. - A&B Strugaccy; Piknik na Skraju Drogi
Nie da się tu żyć bez gorzałki... Chcę już o wszystkim zapomnieć. Cholera, to samo dzień po dniu. Kiedy to się wszystko skończy? To chyba przeznaczenie... Daj mi spokój! Życie i tak jest do dupy.
zdjęcia Zony