Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Gdzie dokładnie znajdę recepturę transmutacji na "Brylantowy Kulebiak"? Łaziłem po Sarkofagu i nic..
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do pozostałych 11% - wklej to do podpisu Piszę poprawnie po polsku. Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to, że się z nami nie kontaktują. Albert Einstein
Witam mam problem z modem gry daje nowa gra czekam i wczytuje sie i wywala do pulpitu. Sciagalem ta wersje w 1 linku od stalker51 jak sie nie myle. Mam wersje 1.004 w fsgame zmienialem na true i nic =/ Sciagalem takze u3shaders_2.1 zeby lepiej wygladalo ale nie dziala i tak. W menu mam obraz jakis dziwny, zrobil bym screena ale nie wiem gdzie one sie zapisuja
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do pozostałych 11% - wklej to do podpisu
Po pierwsze to loga podaj. Gdzie on się znajduje to podążaj według instrukcji zamieszczonej w pomarańczowej ramce na górze tematu. Zrzuty z ekranu można na dwa sposoby: PrintScreen i potem otwierasz dowolny edytor obrazków (nawet pain) i wklejasz zrzut ekranu. Drugi to w samej grze F12 i szukasz potem tam gdzie loga (z tego co pamiętam).
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać. "Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
MANUSKRYPT cz. 4 nie mogę rozprawić się s tymi fantomami na strychu , może jakaś rada mam pełne zdrowie i zbroje to trwa sekundę próbowałem już dziesiątki razy i kicha
Chyba w końcu film nagram bo to już było ze sto razy W momencie pojawiania się już wyciągasz broń (najlepiej wała), lekki obrót w lewo i trafiasz gościa headshotem, po czym bieg za słupek (niekoniecznie) obrót o 180 stopni i próbujesz trafić drugiego. Za którymś razem się uda. Zasejwuj się przed rozmowa z Magikiem(Merlinem). Powodzenia.
Za ten post MiedzianeJaja otrzymał następujące punkty reputacji:
Ja miałem w tym momencie już Vintara, jest lepszy od Wała. Odrobina przeciwpancernego ammo też pomaga. Zaraz po pojawieniu się na strychu obróciłem się o 180 stopni bo fantom za plecami jest skierowany przodem do nas i strzela szybciej od tego z przodu który jest tyłem. Więc szybka seria w tego za plecami, zanim ten z przodu się obróci. Potem nawet nie patrząc w co dostał ten drugi, z powrotem do przodu i seria w drugiego. Na całość jakieś trzy sekundy. Za którymś razem się udało.
Witam a ja znow mam problem z misja z salomonem zeby mu pomoc bo wchodze w ten teleport do czarnobyla 2 i nic stoje i nic sie nie dzieje co mam na to poradzic? Albo wrzucie mi save po wejsciu do tp czarnobyla 2
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do pozostałych 11% - wklej to do podpisu