Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam Jestem nowy i od niedawna zacząłem grać w Stalkera. I nie mogę przejść jednej misji.Otóż chodzi mi o to że jestem w Jantarze i tam muszę pogadać z kolesiem który nie chce sam iść na pomiar wtedy mówię idę z nim NO dobra idę dochodzę już i jest filmik po filmiku budzę się w autobusie i nie wiem co dalej ?? Proszę o pomoc !
No chyba, że złapał Cie bug, który sprawia że doktorek ciągle leży na ziemi i nie chce wstać Jeśli tak, zainstaluj najnowszego patcha (Nie wiem czy złapał Cie bug, piszę tak gdyby Cie naprawdę złapał).
jak wczytasz od nowa tą lokacje to powinno pomóc jak masz ten filmik i potem się budzisz w autobusie to jak wyjdziesz z tego autobusu to leży ten koleś w zielonym kombinezonie. zagadujesz do niego i wtdy powinny się skończyć pomiary