Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Niet, jest to zwykły egzoszkielet, tyle że pozbawiony serwomotorów . Możesz sobie taki zrobić, tj. pozbawić go tychże serwomotorów, tyle że tego i tak nie będzie widać . O ile dobrze pamiętam, to żeby je zamontować, trzeba przynieść Kardanowi wszystkie narzędzia . To tyle z mojej strony.
pozdrawiam
"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath Windows 7 Home Premium 64bit Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz Gigabyte Radeon HD5770 1024MB Goodram 2x2GB
W modzie Sigerous (w podstawowej wersji nie szukałem nawet) znajduje się w Zatonie na dachu stacji benzynowej. W nazwie ma coś z mistrzem związanego. Generalnie bardzo dobry kombinezon. Lepszy od CS3, który dostajemy od Żwawego.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać. "Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Proponuję zamknąć temat, gdyż kilka odpowiedzi już padło i zostało wszystko wyjaśnione .
"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath Windows 7 Home Premium 64bit Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz Gigabyte Radeon HD5770 1024MB Goodram 2x2GB
A widzicie da się mieć ten kombinezon tzn . Jest jakiś dokument i tam się coś zmienia i widać zmiany na kombinezonach w tym przypadku tylko na egzoszkielecie , skoro kolega napisał że jeśli da się wszystkie narzędzia kardanowi to się da usunąć te rurki , że tak powiem . Pewnie wiecie że jak bohater zginie to niema np maski,kasku itp to dokument też zmienia ale niestety masz np kask od kombinezonu czystego nieba i masz kombinezon powinności to pokazuje że bohater ma maskę powinności ale to chyba nie przeszkadza ?