Siemano ludziska, miałem dziś ochotę pograć w naszego kochanego zbugowanego CoP'a, no więc ostatni save rozpoczał się koło bunkra naukowców, chciałem zrobić akurat misje z oazą, gdy przechodziłem koło anomali promienno-elektycznej (to tam gdzie zazwyczaj siedzą zombie i samochód ze schowkiem) chciałem wpakować kilka kul w ich puste łby, tylko że jak chciałem zrobić zooma to zamiast 4,5x miałem chyba z 999999x (nie potrafię tego ująć po prostu zoom był tak duży że "wbijał się dosłownie w tekstury") po chwili wyskoczył na mnie jakiś chomik dostał ze eliminatora i nagle wywaliło z gry (wtf?) Z gry wywala co 5 min
Dodam że mam dodane do gry dużo modów m.in.
-Weight Mod 80KG
-Mod, który podnosi moc sniperki
-Mod, który wywala z gry into
-Fix detektora artefaktów
-Mod, który przywraca stary dobry celownik Z ShoC(to ten, który pokazuje się gdy nie mamy broni w ręce)
-Mod zmieniający nazwy broni na prawdziwe
-Mod Pripyat Real War
-Spawner M0D Final 2012
-Mod, dzięki któremu nie ogranicza nam ulepszenia zbroi/broni
-Mod ulepszenia tekstur "Foto Zona"
viewtopic.php?f=77&t=6794+ dodam że wypakowałem kilka Giga datafiles programikiem do tworzenia modów z gry, pliki datafiles są w folderach z grą
LOG:
- Kod: Zaznacz wszystko
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : ... - zew prypeci\gamedata\scripts\smart_terrain.script:584: attempt to index local 'job_data' (a nil value)
stack trace:
POWIADAM ŻE NIGDY TAK NIE MIAŁEM, A MODY MAM ZAINSTALOWANE JUŻ PRZEZ OKOŁO 1 MIECH
ERROR ZDARZYŁ SIĘ WCZORAJ(I PRZED CHWILĄ TEŻ )PS: chciałem się zapytać czy w CoP'ie można strzelać przez ściany. tak jak w cod4
Z góry dzięki za pomoc