[ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Postprzez vandr w 17 Kwi 2011, 21:16

Pytanie nr 1 - dlaczego w przybudówce w Dziczy nie ma bioradaru? jest tylko plecak z karabinem.

Bo o to miejsce chodzi,prawda?
Image

Pytanie nr 2 - ten grawigun do czegoś się przydaje, czy można go spokojnie opchnąć? Ma on jakąś rolę w fabule?
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Wczoraj, 20:34
Kozaki: 1749

Reklamy Google

Postprzez Pesym80 w 17 Kwi 2011, 22:52

Przydaje się do wyciągania artów z anomalii. Taki pomocny gadżet, ale nie konieczny do skończenia gry.
- jak pomogłem to kozaczka -
Awatar użytkownika
Pesym80
Stalker

Dołączenie: 21 Mar 2011, 09:16
Ostatnio był: 17 Maj 2011, 09:07
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 10

Postprzez vandr w 18 Kwi 2011, 09:44

Mam pytanko - znalazłem schowek bandytów w Dolinie Mroku (dach,plecak) lecz pendrive znika mi samoistnie po przeniesieniu go do plecaka, co skutkuje niezaliczeniem pobocznego zadania. Dlaczego tak się dzieje?

EDIT: Wszystko gra. Odsaveowalem, i teraz zadanie zostało zaliczone.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez jalkavaki w 18 Kwi 2011, 11:51

Super pijawkę tylko nożem.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 10 Cze 2025, 07:01
Miejscowość: Stetinum
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 194

Postprzez Pesym80 w 18 Kwi 2011, 12:14

Nie tylko, można w nią rzucić artem z graviguna.
- jak pomogłem to kozaczka -
Awatar użytkownika
Pesym80
Stalker

Dołączenie: 21 Mar 2011, 09:16
Ostatnio był: 17 Maj 2011, 09:07
Kozaki: 10

Postprzez Krol1979 w 18 Kwi 2011, 15:06

vandr napisał(a):Pytanie nr 1 - dlaczego w przybudówce w Dziczy nie ma bioradaru? jest tylko plecak z karabinem.

Bo o to miejsce chodzi,prawda?
Image

Pytanie nr 2 - ten grawigun do czegoś się przydaje, czy można go spokojnie opchnąć? Ma on jakąś rolę w fabule?

Pytanie nr. 1 ;tak to jest ta przybudówka ale nie pamiętam czy Bioradar nie powinien leżeć normalnie na podłodze raczej nie w plecaku. Plecak leży na górze , na tym podeście a Bioradar na podłodze w tej przybudówce co na zdjęciu.
Pytanie nr. 2 ;nie wiem bo jeszcze nie skończyłem gry,
Krol1979
Stalker

Dołączenie: 06 Mar 2011, 21:55
Ostatnio był: 31 Sty 2023, 19:33
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 1

Postprzez vandr w 18 Kwi 2011, 16:17

Właśnie nie ma go nigdzie. Ani na podłodze, ani wokół budynku, ani pod deskami, ani na podeście czy plecaku...jest tam tylko karabin.No nic, może jest podobna sytuacja jaką miałem z drugim manuskryptem, że zespawnował się po jakimś czasie - pójdę tam później :)
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez Krol1979 w 18 Kwi 2011, 21:13

Dla Mańkuta mam znaleść art. jakos chyba Ognista Dusza czy coś takiego, gdzie go znajdę albo od kogo ewentualnie można go zdobyć,odkupic :?:
Krol1979
Stalker

Dołączenie: 06 Mar 2011, 21:55
Ostatnio był: 31 Sty 2023, 19:33
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 1

Postprzez smok61 w 18 Kwi 2011, 22:26

Artefakt Ognista Dusza musisz sobie sam zrobić. By dowiedzieć się więcej wpisz w wyszukiwarkę Ognista Dusza, a zdziwisz się ile o tym jest.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Stanisław Lem
Awatar użytkownika
smok61
Tropiciel

Dołączenie: 19 Wrz 2009, 12:36
Ostatnio był: 07 Lut 2018, 19:30
Kozaki: 75

Postprzez vandr w 19 Kwi 2011, 07:04

ten mod jest zaje*isty...po prostu cudo. Cały dzień o nim myślę, nawet na robocie się skupić nie mogę. Pomijając początkowe perturbacje z wylotami(jeno patch 1.0004, nawet te przywrócone nie są zgodne), uszkodzonymi save'ami (w sumie,te również były z mojej winy) to całość jest rewelacyjna.I myślę, że bym żałował, gdybym nie wykazał cierpliwości i wytrwałości w ustabilizowaniu go,a ściągnął Crashowjankę (choć do niej też się przymierzam). Myślę, że jak ukończę Zew, to napiszę w podpunktach, co mi się podobało, a co nie (tego akurat mało). :)
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez bebek w 19 Kwi 2011, 18:18

vandr napisał(a):Właśnie nie ma go nigdzie. Ani na podłodze, ani wokół budynku, ani pod deskami, ani na podeście czy plecaku...jest tam tylko karabin.No nic, może jest podobna sytuacja jaką miałem z drugim manuskryptem, że zespawnował się po jakimś czasie - pójdę tam później :)

Bioradar pokaże ci się dopiero jak wykonasz zadanie dla Mankuta chyba chodziło o dostarczenie kombinezonu i broni.Po tym mankut w rozmowie zdradza ci miejsce gdzie on jest.Chciałem również pojechać na skróty i wcześniej go wyszarpnąć ale się nie dało.
bebek
Kot

Dołączenie: 07 Mar 2011, 04:39
Ostatnio był: 31 Maj 2011, 17:56
Kozaki: 3

Postprzez ViS w 19 Kwi 2011, 19:48

Gdzie znajdę trupa z instrukcja montażu miniguna w katakumbach Agropromu, bo już całe zwiedziłem wiele razy i nic :(
Wolno mi być dumnym z tego co w narodzie jest wielkie
i choć na wschodzie pozostały tylko kamienne orły, chłodne płyty nagrobne polskich bohaterów, rodacy którym udało się przeżyć prześladowania i nie skapitulować,
wolno mi żywić nadzieję, że czasy Wielkiej Polski jeszcze powrócą...

LEOPOLIS
SEMPER FIDELIS TIBI POLONIAE
Awatar użytkownika
ViS
Tropiciel

Dołączenie: 15 Lut 2010, 20:19
Ostatnio był: 31 Maj 2017, 22:43
Miejscowość: Dzikie Pola
Kozaki: 22

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość