Laboratorium

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Laboratorium

Postprzez Grave w 15 Lut 2011, 19:25

Grałem w CS i troche interesowałem się SoC i tak się zastanawiam... Czy w CS moża dostać się do któregoś z Laboratoriów z SoCa?
"-You heard that? -What? -Destiny! -Dude... What the hell are you smoking?"
Zapraszamy na Wojny Frakcji! Komedia, Sensacja, Kryminał! Wszystko tutaj!
Image
Awatar użytkownika
Grave
Stalker

Dołączenie: 18 Sty 2011, 13:33
Ostatnio był: 18 Cze 2020, 18:38
Miejscowość: Wawa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 33

Reklamy Google

Re: Laboratorium

Postprzez Bobro w 15 Lut 2011, 19:37

Nie, chyba, że jest na to jakiś mod.
Awatar użytkownika
Bobro
Kot

Dołączenie: 26 Maj 2010, 13:28
Ostatnio był: 28 Lip 2014, 15:49
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 3

Postprzez Adam w 15 Lut 2011, 19:50

W vanili próbowałem. Mój raport wygląda tak:

Laboratorium X16:
Byłem w tym budynku, który jest napromieniowany jak cholera :D Schodząc po schodach natrafiłem na wielką piaskową ścianę (tam, gdzie w SoCu byśmy już mieli przeniesienia na następna lokację)

Laboratorium X18:
Drzwi po prostu są zamknięte na Amen.

Laboratorium X19 lub X10:
Lokacja "Czerwony Las" w grze Clear Sky nie istnieje.

Podziemia Agropromu:
To chyba jedyne podziemia z SoCa, które odwiedzimy ponownie z małym dodatkiem terenu zalanego.

To tyle...
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Vidic w 12 Kwi 2011, 22:22

A mnie jeszcze interesuję to że w Limańsku , tam gdzie jest te osiedle gdzie leży pełno trupów . To po lewej stronie placu są schody i na nich leży człowiek z wolności . I tam jak się wchodzi na schody to też obok schodów lekko po prawej jest jakby taki , hmm przedsionek :E i tam są drzwi . Stajemy na przeciwko tych drzwi , i po lewej są drugie - zamknięte, prujemy w zamek i z chodzimy . NA dole jest taki korytarz i drzwi prawie całe zasłonięte ceglaną ścianą :D i tam można zobaczyć jakieś dziwne urządzenie :wink:
Awatar użytkownika
Vidic
Stalker

Dołączenie: 04 Kwi 2011, 17:25
Ostatnio był: 09 Kwi 2014, 00:49
Miejscowość: Gdzieś
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 11

Postprzez sand2man w 13 Kwi 2011, 12:56

Vidic napisał(a):A mnie jeszcze interesuję to że w Limańsku , tam gdzie jest te osiedle gdzie leży pełno trupów . To po lewej stronie placu są schody i na nich leży człowiek z wolności . I tam jak się wchodzi na schody to też obok schodów lekko po prawej jest jakby taki , hmm przedsionek :E i tam są drzwi . Stajemy na przeciwko tych drzwi , i po lewej są drugie - zamknięte, prujemy w zamek i z chodzimy . NA dole jest taki korytarz i drzwi prawie całe zasłonięte ceglaną ścianą :D i tam można zobaczyć jakieś dziwne urządzenie :wink:

czyżby chodziło o pokój pokazany w tym filmiku ?
sand2man
Kot

Dołączenie: 03 Lip 2009, 10:36
Ostatnio był: 11 Paź 2011, 21:23
Miejscowość: Lublin
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 4

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości