Mozgozwęglacz - gdzie jest przełącznik?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Mozgozwęglacz - gdzie jest przełącznik?

Postprzez Zabolo w 12 Kwi 2011, 15:12

Szukałem na forum ale nikt dokładnie nie sprecyzował :).

Jestem już w bunkrze (wejście przez wagon), znalazłem schody na dół jednak nie mogę znaleźć przełącznika ale czegoś co by go przypominało :). Na samym końcu jest ślepa uliczka tzn jedno spore pomieszczenie a potem takie 3 mniejsza z jakimis wielkimi beczkami. Ale przełącznika nie znalazłem :/
Zabolo
Stalker

Dołączenie: 14 Wrz 2008, 21:45
Ostatnio był: 18 Lip 2014, 14:32
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Mozgozwęglacz - gdzie jest przełącznik?

Postprzez Śliski w 12 Kwi 2011, 15:18

Dawno nie grałem w mózgozwęglaczu, ale z tego co pamiętam przy tych wielkich beczkach są metalowe schody na górę wchodzisz po nich i gdzieś tam jest przełącznik, nie ma tego w poradniku?
Awatar użytkownika
Śliski
Stalker

Dołączenie: 20 Maj 2010, 13:55
Ostatnio był: 21 Kwi 2016, 20:03
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 14

Postprzez Universal w 12 Kwi 2011, 15:29

W pomieszczeniu ze "ślepą uliczką" (duże pomieszczenie z dwoma pijawkami, następne z dwoma pionowymi "cysternami", potem trzy mniejsze, gdzie we wnękach masz następne duże beczki i w ostatniej...) masz przecież schodki, wchodzisz do pokoju, gdzie jest ażurowa podłoga, tam widać sporą wajchę. Rozumiem, że minąłeś już pijawki?
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1052

Postprzez Zabolo w 12 Kwi 2011, 15:41

Tak tak, byłem w tym pomieszczeniu ale nic nie znalazłem. Najwidoczniej muszę się wrócić :P.
Zabolo
Stalker

Dołączenie: 14 Wrz 2008, 21:45
Ostatnio był: 18 Lip 2014, 14:32
Frakcja: Powinność
Kozaki: 0

Postprzez kapucha w 12 Kwi 2011, 17:18

Za pierwszym razem miałem taki sam problem bo te schodki są mało widoczne. W ostatnim pomieszczeniu tej "ślepej uliczki" trzeba skręcić w prawo, iść po schodkach i na samym końcu trzeba znów skręcić w prawo. Będziesz miał tam wąskie przejście które może się wydać niewidoczne przed wejściem na schodki.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości