[ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Postprzez Pesym80 w 08 Kwi 2011, 07:36

A przeszedłeś z lokacji Reaktor-2 do Reaktor-1? Dużo ludzi miało problemy bo próbują iść przez powierzchnię a tam wszystko jest pozamykane, trzeba podziemiami. Tunelami w których na początku trzeba było wytłuc burery. Jak wyjdziesz z drugiej strony Czarnobyla to już idziesz sobie normalnie drogą, przez bramę, most i jesteś w Prypeci.
- jak pomogłem to kozaczka -
Awatar użytkownika
Pesym80
Stalker

Dołączenie: 21 Mar 2011, 09:16
Ostatnio był: 17 Maj 2011, 09:07
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 10

Reklamy Google

Postprzez skhi w 08 Kwi 2011, 08:14

Potrzebuje Złotą Rybkę do zrobieni wykrywacza anomali przez Mańkuta .Czy ktoś wie gdzie ją znaleźć pod koniec gry kiedy już ubiłem monolitowców w podziemiach X18 ?.Wszystkie questy już do tej pory zrobiłem ale chciał bym zobaczyć jak działa To cacuszko "Elitarny wykrywacz anomali"
Nowa Zona Fukushima

skhi
Wygnany z Zony

Dołączenie: 09 Kwi 2010, 12:43
Ostatnio był: 17 Sie 2017, 20:16
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 1

Postprzez Pesym80 w 08 Kwi 2011, 09:01

Złotych rybek walało się sporo po Prypeci, Dziczy i Agropromie, sprawdź, może nie wszystkie wyzbierałeś. Czasem po emisji "wyskakują" nowe. Zawsze mówiłem, że warto po jednej sztuce każdego arta trzymać do końca gry, bo nigdy nic nie wiadomo. :) Powodzenia.
- jak pomogłem to kozaczka -
Awatar użytkownika
Pesym80
Stalker

Dołączenie: 21 Mar 2011, 09:16
Ostatnio był: 17 Maj 2011, 09:07
Kozaki: 10

Postprzez vandr w 08 Kwi 2011, 10:16

Zniszczyłem oddział wojskowych z Diakiem i muszę przejść do Prypeci po lekarstwo, gdzie jest to cholerne przejście? W podziemiach tam gdzie burery zlikwidowałem, jest tylko jedno przejście na powierzchnię, tu gdzie rozwaliłem wojskowych.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Wczoraj, 20:34
Kozaki: 1749

Postprzez bebek w 08 Kwi 2011, 11:08

Czy wężowe oko potrzebne jest w dalszych zadaniach?.Mam je przy pasie i nie zauważyłem żebym znajdował lepsze arty.Znalazłem tylko te w dolince później właściwie nic specjalnego.

Jak udaje wam się przejść grę tego typa w podziemiach ze scyzorykiem bez pancerza mam małe szanse.A jak go oszukam i po podjęciu gry wezmę giwerę i pancerz rozprawie się z zombiakami dobiegam do apteczki to zadania i tak mi nie zalicza.
bebek
Kot

Dołączenie: 07 Mar 2011, 04:39
Ostatnio był: 31 Maj 2011, 17:56
Kozaki: 3

Postprzez k4r00 w 08 Kwi 2011, 11:18

Wężowe oko przyda Ci się jeszcze nie raz...
A co do "konkursu", to musisz po prostu szybko biec i omijać mutanty. Używałem noża tylko gdy zombie zaczęły włazić mi na schody.
Suck the tears of my dick, you ugly mud-fuckers!
Awatar użytkownika
k4r00
Ekspert

Dołączenie: 30 Wrz 2010, 00:07
Ostatnio był: 02 Kwi 2015, 16:55
Miejscowość: Miasto prywatne
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 160

Postprzez jalkavaki w 08 Kwi 2011, 11:22

@ Vandr: do Prypeci jest przejście na południu. Tam gdzie zaczynało się w oryginalnym SoC mapkę Elektrowni.
@bebek: da się przejść. W tej grze nóż to potężna broń (jednym dobrym pchnięciem kładzie pijawkę). Zombiaki są wolne więc problemu nie powinno być (podbiegasz i od razu uderzasz, jak chybiłeś to szybki odskok - i tak do skutku). Snorki najlepiej wykańczać czając się za ościeżnicami. Gdy taki snork wychodzi z szybki cios w łeb i bydle leży.
Przed pijawkami broniłem się na schodach. Było i kilka, były niżej i się kłębiły w wąskiej klatce schodowej. Nic tylko tłuc po tych łbach :D
Burery to prościzna.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 10 Cze 2025, 07:01
Miejscowość: Stetinum
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 194

Postprzez Krol1979 w 08 Kwi 2011, 13:22

bebek napisał(a):Czy wężowe oko potrzebne jest w dalszych zadaniach?.Mam je przy pasie i nie zauważyłem żebym znajdował lepsze arty.Znalazłem tylko te w dolince później właściwie nic specjalnego.

Jak udaje wam się przejść grę tego typa w podziemiach ze scyzorykiem bez pancerza mam małe szanse.A jak go oszukam i po podjęciu gry wezmę giwerę i pancerz rozprawie się z zombiakami dobiegam do apteczki to zadania i tak mi nie zalicza.

JESTEM WŁAŚNIE NA ETAPIE SZUKANIA WĘŻOWEGO OKA ,OBLATAŁEM TE SKAŁY PRZY DZIURZE W PŁOCIE I ZA CHOLERE NIE MOGĘ GO ZNALEŚĆ . PODPOWIEDZ BLIŻEJ ,SZCZEGÓŁOWO GDZIE LEŻY TEN ARTEFAKT.

Uwagi moderatora:

NIE PISZ WIELKIMI LITERAMI!
Krol1979
Stalker

Dołączenie: 06 Mar 2011, 21:55
Ostatnio był: 31 Sty 2023, 19:33
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 1

Postprzez jalkavaki w 08 Kwi 2011, 14:35

Jest to okolica dziury w płocie z drutu kolczastego. Idź tam od strony drogi nielasu i w miejscu za czołgiem, tam gdzie droga skręca w lewo jest dziura. Zaraz za są te dwa kamienie i gdzieś tam jest artefakt.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 10 Cze 2025, 07:01
Miejscowość: Stetinum
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 194

Postprzez klak196 w 08 Kwi 2011, 15:58

może mi ktoś podrzucić sejva w momencie kiedy rozmawiam z kurierem w dolinie mroku? ewentualnie coś w tych okolicach
Ostatnio edytowany przez klak196, 08 Kwi 2011, 16:40, edytowano w sumie 1 raz

klak196
Wygnany z Zony

Dołączenie: 27 Mar 2011, 19:10
Ostatnio był: 03 Sty 2012, 16:34
Kozaki: 0

Postprzez Najemnik w 08 Kwi 2011, 16:10

No i znów mam problem.
Mianowicie chodzi o to, że gdy wczytuję jakiegokolwiek save'a po za autosavem wyskakuje mi błąd "Program X-Ray(...)przestał działać..." i gra mnie wywala bez żadnego bugtrapa. Czy wina tkwi w patchu? Pisze, że mod na 1.0004, ja mam 1.0005, ponieważ miałem wcześniej inne problemy z grą. A jeśli nie patchu, to w czym?
Jak to patch, to polećcie jakiegoś moda na 1.0005, bo nie chce mi się robić reinstala dla tego moda.
16:19 Edka: Strach się odezwać, wszystko chu*owe i wszyscy brzydcy.
Awatar użytkownika
Najemnik
Tropiciel

Dołączenie: 28 Lut 2009, 02:41
Ostatnio był: 21 Wrz 2025, 13:23
Miejscowość: Gopnikowo
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 261

Postprzez bebek w 08 Kwi 2011, 16:30

JESTEM WŁAŚNIE NA ETAPIE SZUKANIA WĘŻOWEGO OKA ,OBLATAŁEM TE SKAŁY PRZY DZIURZE W PŁOCIE I ZA CHOLERE NIE MOGĘ GO ZNALEŚĆ . PODPOWIEDZ BLIŻEJ ,SZCZEGÓŁOWO GDZIE LEŻY TEN ARTEFAKT.

Pewnie zaczales szukac nie od tej dziury co trzeba.Idz droga az do barykady wykoncz dwoch typow i przed barykada po lewej stronie jest mala dziura w plocie z drutu kolczastego.Idz prosto do kamieni i masz.

Za ten post bebek otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Krol1979.
bebek
Kot

Dołączenie: 07 Mar 2011, 04:39
Ostatnio był: 31 Maj 2011, 17:56
Kozaki: 3

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 0 gości