Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Witam, mam problem z wydostaniem się z Prypeci z powrotem do Zatonu (by zbadać broń) gdyż nie mam wystarczającej ilości gotówki a handlarza żadnego tutaj nie ma. Poradźcie proszę co zrobić bo utknęłam :(:(
Czyli muszę wrócić aż do Janowa? A nie ma może jakiegoś kodu? Lub coś w plikach zmienić? Ohh naprawdę przechodzenie tego samego mnie zniecheci :(:( ---------------------------------------- No właśnie z nikim się nie da pohandlować
Wczytaj save do stanu, w którym miałaś wystarczającą ilość pieniędzy na podróż. Jeśli nie chcesz wczytywać gry, sprzedawaj przedmioty żołnierzom i innym stalkerom.
oj panowie, żeby się wydostać z Prypeci to nie trzeba nic płacić. Garri nas za darmo zabiera do Jupitera a za 1000 RU do Zatonu. w drugą stronę się płaci 5000 RU