xrEngine.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "D:\!Gry\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\bin\xrGame.dll" at 0023:04011290, CDialogHolder::shedule_Scale()+1811488 byte(s)
Taki oto sympatyczny błąd wyskakuje, gdy próbuję załadować save. Gram na najnowszej wersji jaką tu opublikowaliście (2.5 z patchem). Błąd występuje praktycznie na początku rozgrywki. Nawet jeszcze nie zdążyłem zostać samotnikiem. Wszystko działa do momentu wykonania którejś misji na wysypisku dla Alika (chyba nie przekręciłem, teraz dokładnie nie pamiętam, w każdym razie stoi w wagonie kolejowym po środku bazy samotników). W trakcie rozgrywki wszystko jest w porządku, ale później już jakakolwiek próba wczytania kończy się bugiem. Przed wykonywaniem zadań dla Alika wszystko wczytywało się normalnie.
Poza tym mod świetny, ciekawie pomyślany i dobrze wykonany. Wersja finalna coś czuje, na głowę pobije oryginalny koncept autorów. Jedyne co się rzuca w oczy to to, że czasami w Zonie bywa bardzo pustawo. Można się włóczyć kilka minut i się niczego ani nikogo żywego nie napotka. Ale ma to też swój klimat. W końcu Zona to nie zoo
PS. Zdaje się, że chodzi o misję z dostarczeniem artefaktu "świecidełko". Jak kupuję artefakt w sklepie i oddaję Alikowi, to mam błąd podczas wczytywania save wykonanego już po wykonaniu tej misji. Przed jej wykonaniem wczytuje się normalnie.