Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry. Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Cholercia źle spojrzałem wydawało mi się ze o CS chodzi )
To może inaczej
Ja tu widzę 2 sposoby : edytowanie danej sztuki broni np. skupienie w punkt , z magazynka 30 zrobić 200 naboi - nie wiem jak to wpłynie na stalkerów chodzących po zonie ?
Drugie rozwiązanie to skopiowanie ulepszeń z już istniejącej broni
i masz już wszystkie narzędzia, bierzesz w skadowsku zlecenie od mechanika na przyniesienie narzędzi - dajesz i ulepszasz.
[POBIERZ] - dodaj to sobie do moda - będziesz mógł swobodnie łączyć ulepszenia lub ulepszyć wszystko na maksa - również u Nowikowa w bunkrze naukowców czy u żołnierza w Prypeci
Dzięki za odpowiedzi w temacie próbowałem i nic , nie jestem pewien może to ,że nie widać w tej broni znaczka usprawnień.Jeżeli popełniłem błąd w tym poście to poprawcie, chodzi mi oto : upgr_icon_x = 591 upgr_icon_y = 748 upgr_icon_width = 291 upgr_icon_height = 115