Problem

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Problem

Postprzez jalkavaki w 11 Mar 2011, 00:51

Skubańca można też znaleźć na radarze. Oryginał będzie zaznaczony, klony nie.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 20 Lip 2022, 06:45
Miejscowość: Stetinum
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 193

Reklamy Google

Postprzez Mataczo w 11 Mar 2011, 14:32

Ja zawsze nibypsy czarnobylskie rozwalam granatnikiem w grozie i nigdy nie ma problemu z nimi ,można też wejść gdzies wysoko i próbować wybijać np. srutem ale to działa srednio bo mutanty te sa szybkie i z reguły tylko klony sie pokazują. Od pewnego czasu stosuje też metodę kamikadze tzn. podbiegam do właściwego psa (zaznaczony na mapce) i ładuje mu z noża.
Awatar użytkownika
Mataczo
Stalker

Dołączenie: 10 Mar 2011, 14:59
Ostatnio był: 13 Sty 2017, 23:02
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Postprzez Tymex w 11 Mar 2011, 18:13

Mój sposób na to ścierwo: trzymaj je na dystans, najlepiej wal z vitnara albo czegoś co ma lunetke, wtedy ubijesz i się nie pobrudzisz. Fakt że czasochłonne ale :+: i bandaże oszczędzisz. Ok to dzięx za odpowiedzi, ale mam jeszcze jeden wąt. Otóż, czy Wy też tak macie że jak wchodzicie do doliny mroku (siedziba wolności) to zaraz po przejściu na posterunek wolności strzelają w was? To wkurzające, tym bardziej że jestem w wolności :-/ .Co jest grane, to jakiś bug? Na tą lokację łażę tylko z przewodnikiem ale to cholernie drogie, i nie opłacalne tym bardziej że robię tam pewien interes :E (polecam, gdy jest się wolności to zbierajcie AC96/2 z lunetką i innymi bajerami od powinności [najpierw ubij stalkera z powinności, bo sam raczej Ci go nie odda]. Mówię wam pyszny interes 2500 rubelków za sztuke! :o )Więc jak pomożecie, tawarisze :wódka: ?
Awatar użytkownika
Tymex
Kot

Dołączenie: 14 Paź 2010, 08:25
Ostatnio był: 24 Gru 2011, 16:43
Kozaki: 0

Postprzez Mataczo w 11 Mar 2011, 18:47

Ja o ile pamiętam to posterunek wolności zanim wjedziesz na teren doliny mroku, zatrzyma cię każe opuścić broń i zaczekać aż cię jakiś koleś przywita z lufą przy głowie , wtedy mówisz w jakiej sprawie jesteś itd. Gdy tego nie zrobisz i pójdziesz przed siebie automatycznie zaczynają strzelać i o ile pamiętam od tego czasu na tym posterunku będą cię tak witać.
Awatar użytkownika
Mataczo
Stalker

Dołączenie: 10 Mar 2011, 14:59
Ostatnio był: 13 Sty 2017, 23:02
Frakcja: Wolność
Kozaki: 6

Postprzez echelon w 12 Mar 2011, 13:17

Otóż, czy Wy też tak macie że jak wchodzicie do doliny mroku (siedziba wolności) to zaraz po przejściu na posterunek wolności strzelają w was? To wkurzające, tym bardziej że jestem w wolności :-/ .Co jest grane, to jakiś bug?

Dokładnie, to jest bug. Nie ważne czy jesteś z Wolności czy nie. Ważne tylko żeby oni zaczęli to możesz ich powybijać, zabrać ekwipunek, a Wolność w ich bazie i tak będzie do ciebie nastawiona przyjaźnie; przynajmniej po dwukrotnym wybiciu posterunku jak to było w moim przypadku.
Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice
Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
Nim podmuch jakiś strzepnie chwiejne potylice

Za ten post echelon otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tymex.
Awatar użytkownika
echelon
Tropiciel

Dołączenie: 28 Mar 2010, 21:28
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:24
Miejscowość: Stalowa Wola
Kozaki: 41

Postprzez Tymex w 12 Mar 2011, 17:41

okej spróbuje, dzięki za porady, w nagrode stawiam wam kozaki :D
Awatar użytkownika
Tymex
Kot

Dołączenie: 14 Paź 2010, 08:25
Ostatnio był: 24 Gru 2011, 16:43
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości