Fajne mody do SoC

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Fajne mody do SoC

Postprzez Marek0912 w 22 Lut 2011, 16:04

Witam chcialem sobie pograc z modami i mam pytanie jakie mody mi polecacie ale takie co zmieniaja fabule albo cos bo ta sama gra mi sie znudzila ;]?
Najlepiej jak by byl po polsku
Ostatnio edytowany przez Marek0912, 22 Lut 2011, 17:56, edytowano w sumie 1 raz
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do pozostałych 11% - wklej to do podpisu

:

Я люблю блины
Marek0912
Kot

Dołączenie: 19 Lut 2011, 11:42
Ostatnio był: 14 Maj 2011, 19:24
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: -1

Reklamy Google

Re: Fajne mody do SoC

Postprzez Adam w 22 Lut 2011, 16:55

Szukajka boli?

Polecam mod Priboi Story 1.1 ;)
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Shirako66 w 22 Lut 2011, 21:16

Proszę Zew Monolitu.
Awatar użytkownika
Shirako66
Kot

Dołączenie: 24 Wrz 2010, 16:37
Ostatnio był: 01 Mar 2011, 23:11
Miejscowość: Kraków
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: -2

Postprzez gala458pl1 w 10 Mar 2011, 23:34

stalker tajne ścieszki 2 , jak znajdziesz po polsku dajmi znać ,
gala458pl1
Kot

Dołączenie: 09 Mar 2011, 23:02
Ostatnio był: 23 Mar 2011, 15:21
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: -1

Postprzez jalkavaki w 11 Mar 2011, 00:26

Noszżesz....
Przepraszam, będzie offtopowo, ale jak to zobaczyłem to nie zdzierżyłem.
Co się do jasnej cholery z ludźmi dzieje? Jest przecież na tym forum dział Gotowe Modyfikacje, z poddziałami do konkretnych części STALKERA. W każdym z tych poddziałów, na samej górze znajduje się temat z indeksem (dla niepełnosprytnych - alfabetyczny spis) modów do danej części. Wraz z opisem. Wystarczy popatrzeć, przeczytać, pomyśleć i voila! Ściągamy sobie moda, który nam podpasował. Ale odnoszę dziwne wrażenie, że założyciel tematu swoją wyżej wymienioną drogę zakończył na etapie wejścia na forum. Dalej już było za ciężko więc radośnie stworzył nowy temat.
I nie tyczy się to tylko tego konkretnego tematu o modach. Dotyczy to większości problemów z którymi ludzie przychodzą na to forum. Zamiast wklepać w wyszukiwarkę, która znajduje się w lewym górnym rogu strony, to stworzą temat z zapytaniem, na które odpowiedź padła n razy.
Wystarczy chcieć poszukać. Czy to przekracza już zdolności umysłowe ludzi umieć sformułować zapytanie, określić problem i samemu poszukać rozwiązania? Czy zamiast mieć tą satysfakcję z samodzielnego rozgryzienia zagwozdki pójść na łatwiznę? Wspomnę też o szacunku zarówno do innych użytkowników, którzy muszą po raz kolejny czytać taki sam post (pszefarznie z błendami - nie napiszę jakimi, bo to dla niektórych zdaje się być za długi wyraz), jak i administracji forum, która takie śmieci musi nie dość, że czytać to oceniać i przeważnie wywalać. A założę się, że akurat mają lepsze rzeczy do robienia.
Tak więc ludzie pomiłujcie.
Szanowną administrację proszę o wyrozumiałość. Wywód wyszedł spontanicznie, jest nie na miejscu, jeśli jest pomysł gdzie go przenieść, to proszę.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 20 Lip 2022, 06:45
Miejscowość: Stetinum
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 193

Postprzez kris1275 w 11 Mar 2011, 14:32

Cóż za błyskotliwy post. Tyle że nic nie wnoszący do tematu. Padło proste pytanie. Skierowane do osób które mają rozeznanie w temacie. Jeżeli nie ma się nic ciekawego do powiedzenia, to lepiej nic nie mówić. A spontanicznie to można wpaść do dziewczyny z kwiatami, ot tak bezokazyjnie. Przepraszam za offtop ,ale jak czytam tego rodzaju posty to mnie krew zalewa.
Awatar użytkownika
kris1275
Tropiciel

Dołączenie: 05 Gru 2009, 14:10
Ostatnio był: 18 Sie 2015, 21:57
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 13

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości