Kilka banalnych pytań

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Kilka banalnych pytań

Postprzez Mataczo w 10 Mar 2011, 21:37

Guru napisał(a):1 Jak szybko i łatwo można zarobić hajs ?
2 Czy i gdzie można znaleźć Seve nie wydając na nią grosza ?
3 Gdzie można zdobyć dobrą spluwę ?
4 W jaki sposób można dostać Egzo wolności ( ten taki żółty ) ?
5 Do jakiej frakcji polecacie dołączyć ?

1. Tu polecam połazić i szukać pendrive , kasy dają dużo a i przy okazji pozwalają ulepszyć o jakiś tam stopień wyżej bron czy kombinezon. Pozatym to agroprom jest pełny pieniedzy szczególnie gdy dolączymy do wolności .(abakany granaty itd.) Jednak w bazie neutralnych też raz poraz bandyci spawnują więc zgarniając bron stalkerów i bandytów troche kasy sie zarobi a do handlarza masz bliziutko. Broń przed sprzedażą rozładowuj i odczepiaj wszystkie dodatki gdyż osobno są więcej warte. (w jantarze jest dupa bo sacharow nie chce broni skupywać jedynie amunicje, ja gram na modzie teraz i jest ok)
2. Taa. Dostajesz od samotników za zdobycie bazy samotników... Ale czy warto skoro jej już na maxa nie ulepszysz? Ja osobiście polecam KUPIĆ SEVĘ , ulepszyć u bandytów na max i dopiero wtedy ich wybijać. Akurat SEVĘ miałem przez większoćś gry i służyła mi doskonale.
3. Każda spluwa jest dobra :) Jednak bardzo dobrą dostajemy po zajęciu powinności/wolności. Jednak dla mnie SGI czy groza (ulepszona na kulki do kałacha ulepszone bo je łatwo znaleść i kupic można) po ulepszeniu na max i dolozeniu lunety wystarczy do końca gry (wintorez jeszcze czeka w zapasie)
4.Exo wolności (jak już kolega wspomniał) dostajesz za przejęcie bazy powinności , ew. mozesz kupić w bazie powinności o ile dobrze trafisz (ja miałem farta)
5.Na pierwszy raz polecam wolność. Towarzystwo miłe a i dolina mroku nie jest atakowana co chwila jak agroprom przez bandytów ktorzy ze wzgledu na ilość są upierdliwi choć nic ciekawego przy sobie nie mają. Pozatym mutanty na drodze czasem pomagają wybijać powinność. (a raczej czesto pijawka lub snorki zżerają cały nadbiegający oddział)
Awatar użytkownika
Mataczo
Stalker

Dołączenie: 10 Mar 2011, 14:59
Ostatnio był: 13 Sty 2017, 23:02
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Reklamy Google

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości