Jak dla mnie to tak: pistolet: Black Kite za jego spore obrażenia strzelba: chaser 13, bo jest dosyć szybkostrzelna karabin: szybkostrzelny Akm 74/2...za szybkostrzelność oczywiście, a potem FT 200M za sporą siłę ognia i nieziemskie obrażenia a broń snajperska to: Vinar BC-świetny towarzysz podczas nocnych wypadów oraz Działko Gaussa-po prostu mam sentyment do tej broni i do jej parametrów...ale szkoda, że można jej używać dopiero pod koniec gry.
Ja najbardziej lubię broń z początku stalkera najbardziej klimat oddają Pistolet-makarov albo Fora Strzelba-obrzyn Karabin-Aks-74u Żałuję że w późniejszych etapach gry nie da się latać z takim szpejem
Aks-74u (w grze Akm-74/2U)-broń która jest mała i waży prawie tyle co długi kałach, ogromny rozrzut, na 100 metrów nie trafisz nie ma bata, odrzut jak ze śrutówki ogólnie prawie same wady ale i tak kocham tą broń
Moja ulubiona broń to Wintar BC jego zalety to: ogromną uniwersalność(przeszedłem z nim x16 i x18), zintegrowany tłumik oraz doskonałe obrażenia i zasięg.
Miałeś VSS już w x18!?Gdzie go tak wcześnie znalazłeś wiem że łatwo jest znaleźć w magazynach ale pójście tam na początku rozgrywki to tak trochę psuje rozgrywkę moim zdaniem.
Aks-74u (w grze Akm-74/2U)-broń która jest mała i waży prawie tyle co długi kałach, ogromny rozrzut, na 100 metrów nie trafisz nie ma bata, odrzut jak ze śrutówki ogólnie prawie same wady ale i tak kocham tą broń
Ogniskujący napisał(a):FT2000M(czy jakoś tak)nie próbowałem-wygląd broni jest ko(s)miczny
Że wygląda ko(s)micznie to nie znaczy że jest słabą bronią. Mi się właśnie wygląd broni podoba. Jest to moja ulubiona broń. Większość tak bluźni na te F2000 a pewnie, ani razu nie strzelali.
Sa Lavina wymiata. Wyciszona, celna i można domontować celownik, a w dodatku ma zabójcze obrażenia. Bardzo dobry też jest Thunder S14, ale wolę Sa Lavine.