graczu napisał(a):Edytowa³em plik konfiguracji klas, i jak kto¶ chce wszystkie bronie na Pierwszej klasie, sci±gnie poni¿szy .zip wypakuje.....
Celofan napisał(a):ta beta to jedna wielka ¿enada, zaden serwer oficjalny nie dziala a gra moze ze 20 osob.
maniexs napisał(a):to o tej latarce pisalem wczesniej teraz jak sie zaswieci po pomieszczeniu to cale oswietla tylko zapomniales dodac,ze to pozera fps'y masakrycznie,ktorych jest i tak stanowczo za malooooooooo
EDIT: mam nadzieje,ze stalker nie przebije ARM i GOTHICA 3 pod zwgledem optymalizacji (chociaz ta beta juz to zrobila ale jak mowilem czekamy na ta ,,normalna,,) i ,,of kors,, na ta pudelkowa wersje,ktora pojawi sie w marcu
Mia³em tak wczoraj po 2h gry, b³±d bety kolejny.morthi napisał(a):a mnie ostatnio zaczal sie pojawiac blad fatal error x-ray engine dosyc denerwujaca rzecz
Tego sie nieda chyba wylaczyc.maniexs napisał(a):a zna ktos jakas komende aby wylaczyc roslinosc tzn chodzi mi o to aby trawa nie falowala na wietrze liscie na drzewach tak samo
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości